100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Audinc gaat verhuizen! | Otoplastieken in Eindhoven

Locatie voor Otoplastieken in Eindhoven

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

We hebben goed nieuws. Gezien de alsmaar toenemende groei van Audinc kunnen we mededelen dat wij een nieuwe kantoorruimte + productie ruimte gaan krijgen. Dit gaat zijn op Strijp-S te Eindhoven. Voortaan is het dus ook mogelijk om otoplastieken in Eindhoven te verkrijgen.

Wij van Audinc blijven onszelf vernieuwen en het aantal mensen dat we tegen gehoorschade hebben kunnen beschermen groeit iedere week. Hier zijn we niet alleen heel erg trots op, het zorgt er ook voor dat onze kantoorruimte moet meegroeien.

Vandaar dat we besloten hebben om begin april te verhuizen naar een locatie die wat meer centraal is, namelijk Strijp-S. Dit is een stadsdeel van Eindhoven waar vele bedrijven te vinden zijn. Een inspirerende omgeving voor ons nieuwe kantoor natuurlijk.

Daarnaast is het makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Ideaal dus om klanten te ontvangen. Voordat we je oordoppen kunnen maken nemen we namelijk eerst een afdruk van het gehoor, om ze de perfecte pasvorm te garanderen. Ons kantoor is natuurlijk de ideale locatie om een zogeheten ”aanmeting” te doen. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook nog gewoon naar jou komen.

Niet alleen ons kantoor zal verhuizen, ook het laboratorium zal meegaan. Hier worden de oordoppen zorgvuldig met de hand gemaakt. Dit doen we om de prijzen laag te houden, maar daarnaast wel optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Tevens kunnen we zo perfect rekening houden met eventuele speciale wensen. Neem gerust contact met ons op om te vragen wat er voor jou mogelijk is.

De komende weken zitten we nog op de locatie te Geldrop, maar vanaf april kun je ons in Eindhoven bezoeken. Zowel voor advies als een aanmeting. Zoals eerder vermeld kunnen we desondanks nog steeds naar jou te komen wanneer dat nodig is.

Otoplastieken in Eindhoven

Mocht jij langs willen komen, maak dan gerust een afspraak. Ons nieuwe adres wordt: Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven. We heten je van harte welkom!

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop