Nieuws | Audinc gaat verhuizen! | Otoplastieken in Eindhoven | audinc.nl

door | mrt 18, 2018 | Overige onderwerpen

Audinc gaat verhuizen! | Otoplastieken in Eindhoven

We hebben goed nieuws. Gezien de  alsmaar toenemende groei van Audinc kunnen we mededelen dat wij een nieuwe kantoorruimte + productie ruimte gaan krijgen. Dit gaat zijn op Strijp S te Eindhoven.

Wij van Audinc blijven onszelf vernieuwen en het aantal mensen dat we tegen gehoorschade hebben kunnen beschermen groeit iedere week. Hier zijn we niet alleen heel erg trots op, het zorgt er ook voor dat onze kantoorruimte moet meegroeien.

Vandaar dat we besloten hebben om begin april te verhuizen naar een locatie die wat meer centraal is, namelijk Strijp S. Dit is een stadsdeel van Eindhoven waar vele bedrijven te vinden zijn. Een inspirerende omgeving voor ons nieuwe kantoor natuurlijk.

Daarnaast is het makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Ideaal dus om klanten te ontvangen. Voordat we uw oordoppen kunnen maken nemen we namelijk eerst een afdruk van het gehoor, om ze de perfecte pasvorm te garanderen. Ons kantoor is natuurlijk de ideale locatie om een zogeheten ”aanmeting” te doen. Uiteraard kunnen we indien gewenst ook nog gewoon naar u komen.

Niet alleen ons kantoor zal verhuizen, ook het laboratorium zal meegaan. Hier worden de oordoppen zorgvuldig met de hand gemaakt. Dit doen we om de prijzen laag te houden maar daarnaast wel optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Tevens kunnen we zo perfect rekening houden met eventuele speciale wensen. Neem gerust contact met ons op om te vragen wat er voor u mogelijk is.

De komende weken zitten we nog op de locatie te Geldrop, maar vanaf april kunt u ons in Eindhoven bezoeken. Zowel voor advies als een aanmeting. Zoals eerder vermeld kunnen we desondanks nog steeds naar u te komen wanneer dat nodig is.

Mocht u langs willen komen, maak dan gerust een afspraak. Ons nieuwe adres wordt: Torenallee 45, 5617 BA Eindhoven. We heten u van harte welkom!

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...