100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Gehoorbescherming Rotterdam

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming vermindert (dempt) het geluid dat het oor van de drager bereikt. Op deze manier vermindert gehoorbescherming het risico op gehoorbeschadiging door overmatig lawaai, of door een andere oorzaak; water in het oor is nog een veelvoorkomend voorbeeld. Zo ook gehoorbescherming tijdens een het werk. De effectiviteit van gehoorbescherming wordt vaak beperkt door persoonlijke factoren en factoren op de werkplek, en het kan de hoorbaarheid van waarschuwingsgeluiden verminderen. Om deze redenen moet gehoorbescherming met zorg worden gekozen en gebruikt.

Bij Audinc in Rotterdam wordt gehoorbescherming serieus genomen. Wij doen géén concessies aan kwaliteit. Wij produceren we oordoppen op maat. Hierdoor kun jij rekenen op de gehoorbescherming die je nodig hebt.

Oordoppen laten aanmeten in Rotterdam

Als je de signalen van de impact van te harde geluiden negeert, krijg je vroeg of laat te maken met een slechter gehoor. Dit kan leiden tot vervelende consequenties, zoals blijvend gehoorverlies en oorsuizen. De schade is vaak onomkeerbaar. Voorkomen is dus essentieel!

Bij Audinc in Rotterdam kun je langskomen om oordoppen te laten aanmeten. Maar ook komen we langs op locatie voor de aanmeting bij personeel en kiezen we samen het perfecte dempingsfilter, dat past bij jouw geluidssituatie. Ook ben je bij Audinc aan het juiste adres wanneer je een andere hobby of activiteit hebt waarbij je oren goed beschermd moeten worden. Neem gerust contact met ons op. Met onze eigen productie, snelle levertijd, mogelijkheden tot verzekering en áltijd garantie zijn wij in staat om de oordoppen te produceren die jij nodig hebt!

Gehoorbescherming Rotterdam

Harde geluiden zoals vuurwerk, explosies of harde geluiden op de werkvloer kunnen zelfs leiden tot letsel dat direct gehoorverlies of andere gehoorschade veroorzaakt. Het risico op onmiddellijke schade wordt normaal gesproken voorkomen door de juiste gehoorbescherming.

Kom langs bij Audinc in Rotterdam en laat het niet zo ver komen. De juiste gehoorbescherming is binnen handbereik en langdurige blootstelling kan voorkomen worden, zelf in een luidruchtig beroep of op de werkplek.

Bij Audinc in Rotterdam meten we de oordoppen op maat op. Voor verschillende doeleinden.

  • Tijdens een motorrit is gehoorbescherming tegen windruis een must.
  • Comfortabele oordopjes tijdens het zwemmen of surfen zijn onmisbaar.
  • Daarnaast zijn er natuurlijk muziekdoppen om te gebruiken tijdens een concert én slaapdoppen voor een fijne nachtrust

Neem contact op of maak direct een afspraak in Rotterdam om ook jouw gehoor te beschermen tegen harde geluiden, zowel privé als op de werkvloer. Bij Audinc verzorgen we gehoorbescherming / otoplastieken op maat voor allerlei toepassingen.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop