door | jul 13, 2020 | Audinc Nieuws

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Gehoorbescherming – Audinc in Rotterdam

Gehoorbescherming vermindert (dempt) het geluid dat het oor van de drager bereikt. Op deze manier vermindert gehoorbescherming het risico op gehoorbeschadiging door overmatig lawaai, of door een andere oorzaak; water in het oor is nog een veelvoorkomend voorbeeld. Zo ook gehoorbescherming tijdens een het werk. De effectiviteit van gehoorbescherming wordt vaak beperkt door persoonlijke factoren en factoren op de werkplek, en het kan de hoorbaarheid van waarschuwingsgeluiden verminderen. Om deze redenen moet gehoorbescherming met zorg worden gekozen en gebruikt. 

Bij Audinc in Rotterdam wordt gehoorbescherming serieus genomen. Wij doen géén concessies aan kwaliteit. Wij produceren we oordoppen op maat. Hierdoor kun jij rekenen op de gehoorbescherming die je nodig hebt.

Oordoppen laten aanmeten in Rotterdam

Als je de signalen van de impact van te harde geluiden negeert, krijg je vroeg of laat te maken met een slechter gehoor. Dit kan leiden tot vervelende consequenties, zoals blijvend gehoorverlies en oorsuizen. De schade is vaak onomkeerbaar. Voorkomen is dus essentieel!

Bij Audinc in Rotterdam kun je langskomen om oordoppen te laten aanmeten. Maar ook komen we langs op locatie voor de aanmeting bij personeel en kiezen we samen het perfecte dempingsfilter, dat past bij jouw geluidssituatie. Ook ben je bij Audinc aan het juiste adres wanneer je een andere hobby of activiteit hebt waarbij je oren goed beschermd moeten worden. Neem gerust contact met ons op. Met onze eigen productie, snelle levertijd, mogelijkheden tot verzekering en áltijd garantie zijn wij in staat om de oordoppen te produceren die jij nodig hebt! 

Gehoorbescherming Rotterdam

Harde geluiden zoals vuurwerk, explosies of harde geluiden op de werkvloer kunnen zelfs leiden tot letsel dat direct gehoorverlies of andere gehoorschade veroorzaakt. Het risico op onmiddellijke schade wordt normaal gesproken voorkomen door de juiste gehoorbescherming. 

Kom langs bij Audinc in Rotterdam en laat het niet zo ver komen. De juiste gehoorbescherming is binnen handbereik en langdurige blootstelling kan voorkomen worden, zelf in een luidruchtig beroep of op de werkplek. 

Bij Audinc in Rotterdam meten we de oordoppen op maat op. Voor verschillende doeleinden. 

  • Tijdens een motorrit is gehoorbescherming tegen windruis een must.
  • Comfortabele oordopjes tijdens het zwemmen of surfen zijn onmisbaar.
  • En natuurlijk zijn er muziekdoppen om te gebruiken tijdens een concert én slaapdoppen voor een fijne nachtrust

Neem contact op of maak direct een afspraak in Rotterdam om ook jouw gehoor te beschermen tegen harde geluiden, zowel privé als op de werkvloer. Bij Audinc verzorgen we gehoorbescherming / otoplastieken op maat voor allerlei toepassingen.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...