Gehoorbescherming voor bedrijven
Het is onze missie om iedereen op een veilige manier te laten omgaan met harde geluiden. Wij adviseren u graag over de best passende Audinc4work otoplastieken (gehoorbescherming) – op maat gemaakt – voor uw medewerkers.

Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat iedere medewerker perfect passende gehoorbescherming krijgt. Zo maken onze otometristen persoonlijk een afdruk van de gehoorgang. Deze afdruk wordt naar ons eigen laboratorium verzonden en vervolgens gemaakt. Uitlevering gebeurt ook zoveel mogelijk op locatie samen met een kwaliteits controle en een uitleg.

Wij hebben ervaring met de meest veeleisende industriële omgevingen in de Benelux dus we kunnen ook voor jouw bedrijf maatwerk leveren

 

 

Producten

Audinc4work

Service

Nog vragen of een offerte aanvragen ?

Nog vragen of offerte aanvragen ?

Op locatie

Onze otometristen komen graag bij u op locatie voor aanmetingen, voorlichting, de gehoortest, controles, en onderhoud. Indien gewenst is het ook mogelijk om geluidsmetingen op de werkvloer te laten uitvoeren zodat de gehoorbescherming wordt afgesteld op de huidige geluidssituatie.

Voorlichting

Het creëren van draagvlak is essentieel. We geven regelmatig interactieve presentaties over geluid, gehoor, en gehoorbescherming. Ook tijdens vele tool-boxen (interactieve presentatie) hebben we teams al kunnen optimaliseren rondom het beschermen van hun gehoor. Uiteraard op locatie.

Audinc online portal

Met het Audinc Online Portal heeft u ten allen tijde toegang tot een actueel overzicht. In dit portal worden per medewerker persoonlijke gegevens geregistreerd zoals; product, filter, afdeling, specificaties van gehoormeting, datum ingebruikname, en datum laatste controle. Voor de jaarlijkse controle krijgt u automatisch een oproep.

Wist u dat ?

  • Wanneer er al gehoorbescherming gebruikt wordt, voorzien we kundig het gepaste onderhoud hiervoor. Zie hiervoor onze service opties. Dit geldt ook voor sets geproduceerd bij andere fabrikanten.

 

  • Sinds april 2018 alle persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder gehoorbescherming van risicocategorie II naar categorie III, is verplaatst. Hiermee erkent de EU dat gehoorschade onder onherstelbaar lichamelijk letsel valt.
Gerelateerde blog artikelen