100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Zo krijg jij jouw op maat gemaakte oordoppen gratis

Zo krijg jij jouw op maat gemaakte oordoppen gratis

3 november 2019 | Geschreven door steven

Het gebruik van op maat gemaakte oordoppen is wat ons betreft onmisbaar wanneer je bijvoorbeeld met luidruchtige machines werkt of vaak naar concerten gaat. Een nadeel is echter wel dat deze vorm van gehoorbescherming niet altijd even goedkoop is. Gelukkig is er ook een manier om de oordoppen gratis te krijgen.

Ondanks dat we iedere persoon die vaak in aanraking komt met lawaai kunnen aanraden om zijn of haar gehoor te beschermen met op maat gemaakte oordoppen begrijpen we dat dit soms een flinke investering kan zijn. Ondanks dat het dit volgens ons meer dan waard is en we een van de goedkopere aanbieders zijn (vergelijk het gerust zelf) snappen we dat het voor sommige mensen toch een hoop geld is. Met name als je student bent.

Gelukkig zijn er ook manieren om de oordoppen gratis te verkrijgen. In sommige gevallen wordt op maat gemaakte gehoorbescherming namelijk vergoedt door de werkgever. Sterker nog, als je op je werk aan meer dan 80 decibel wordt blootgesteld is je zelfs werkgever verplicht om gehoorbescherming aan te bieden.

Mocht jij twijfelen dan kunnen altijd aanraden om het eens bij je werkgever aan te kaarten. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je er recht op hebt, of dat het bedrijf de keuze maakt om erin te investeren.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
gehoorbescherming op maatMeer informatie
steven van audinc
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier

© Copyright Audinc 2023