Custom sleeves: Bright test ons nieuwste product [VIDEO]

De kans is groot dat je weleens hebt gehoord van Bright, een van de grootste technologie- en innovatie sites die in Nederland actief is. Onlangs hadden we de eer om een van hun redactieleden te mogen informeren over de ‘custom sleeves’, het nieuwste product in ons assortiment. Vervolgens heeft hij ze uitvoerig getest en er een video over gemaakt.

Het gebruik van AirPods of soortgelijke (draadloze) oordopjes is nog steeds enorm populair. Vandaar dat er nog steeds een hoop vraag naar dergelijke producten is. Wel klagen veel gebruikers dat het draagcomfort van dit soort oordopjes niet optimaal is. Ook zijn er mensen die aangeven dat ze er liever niet mee sporten of fietsen, omdat er dan een kans is dat ze uit het oor vallen.

Vandaar dat wij een tijdje terug de ‘custom sleeves’ ontwikkeld hebben. Dit zijn een soort hoesjes die je aan je oordopjes kunt bevestigen. Gezien we ieder ”hoesje” afstemmen op het gehoor van de gebruiker blijven ze veel beter zitten. Klinkt dit nog een beetje vaag? Dan zullen we nog even extra toelichten hoe we deze sleeves maken.

Audinc Custom Sleeves

Allereerst maken we een afdruk van je gehoorgang, waardoor we een perfect beeld krijgen van hoe je oren er van binnen uitzien. Hierdoor kunnen we de custom sleeves op maat laten maken. Vervolgens kijken we ook naar het setje oordopjes dat je gebruikt, zodat we ons product ook daarop kunnen afstemmen. Met al deze informatie op zak ontwikkelen we een opzetstukje dat je moeiteloos op je AirPods of andere soort oordopjes kunt bevestigen. Hierdoor kun je het comfort van op maat gemaakte gehoorbescherming combineren met de kwaliteit van je favoriete speakertjes!

Een uitgebreide toelichting is te zien in de onderstaande video:

Mocht jij ook je AirPods, noise-cancelling earbuds of andere oordopjes willen combineren met het ultieme comfort, informeer dan gerust naar de mogelijkheden op het gebied van custom sleeves. In tegenstelling tot wat in de bovenstaande video gezegd wordt komen we (tegen een meerprijs of als we die week in de buurt zijn) ook bij mensen aan huis. Al ben je natuurlijk ook van harte welkom op onze vestigingen in Eindhoven, Groningen of Amsterdam.

 

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...