Nieuws | Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen | 18 januari | Audinc ?

door | jan 13, 2019 | Gehoorbescherming Motor

Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen | 18 januari

Als motorrijder heb jij waarschijnlijk al weleens gehoord van Dé Noordelijke Motorbeurs in Assen. Dit is een driedaags evenement draait volledig draait om motoren en alles wat daar mee te maken heeft.

 

Mocht jij in het weekend van 18, 19 en 20 januari nog geen plannen hebben dan is de Noordelijke Motorbeurs te Assen wellicht een interessant evenement om in de gaten te houden. Hier is namelijk van alles te vinden dat te maken heeft met motoren…van kleding en accessoires tot gebruikte en gloednieuwe motoren.

 

Daarnaast zijn wij met Audinc ook aanwezig. Gezien het feit dat motorrijders tijdens het uitoefenen van hun hobby veel risico lopen op gehoorschade zijn oordoppen geen overbodige luxe. Vandaar dat wij bezoekers de mogelijkheid geven om bij ons ter plekke oordoppen aan te meten. We maken dan een afdruk van je oren en nemen deze nadien mee naar ons laboratorium om daar de oordoppen te produceren. Als ze klaar zijn worden ze naar je opgestuurd. Jij hoeft hierdoor niet meer naar ons kantoor te komen, maar in principe alleen even langs de stand te lopen.

 

Mocht jij ook overwegen om eens motordoppen aan te schaffen dan hebben we goed nieuws. Tijdens de Noorderlijke Motorbeurs krijg je namelijk een leuke korting op een setje oordoppen. Dus wil jij lekker kunnen motorrijden zonder risico te hoeven lopen op gehoorschade en tinnitus, kom dan vooral langs onze stand. Wij geven je graag advies.

 

Alhoewel het voorheen in Groningen plaatsvond wordt de beurs sinds vorig jaar in de Expo Assen gehouden. Deze locatie stond overigens vroeger bekend als de TT-Hall. Tickets kosten 12 euro per stuk en als je ouder dan 65 bent betaal je slechts 7,00. Indien gewenst zijn de toegangskaartjes ook online te bestellen.

 

Meer informatie over Dé Noordelijke Motorbeurs vindt je hier. Lees ook onze productpagina over oordoppen voor motorrijders om alvast een indruk te krijgen van de oordoppen.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...