100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Ben jij woonachtig in regio ’s-Hertogenbosch en opzoek naar gehoorbescherming? Dan ben je bij Audinc aan het juiste adres.

Den Bosch. Een prachtige stad in Brabant waar veel moois te zien is, zowel qua natuur als architectuur. Ook zijn er kroegen en concertzalen, waaronder P79. Het bezoek aan deze locaties brengt vaak wel een hoop harde geluiden met zich mee. Dit kan gehoorschade en andere ooraandoeningen als gevolg hebben. Gelukkig maken wij op maat gemaakte oordoppen. Deze beschermen je niet alleen tegen de herrie, maar zorgen er vanwege de filter ook voor dat je optimaal van de muziek kunt genieten. Ook gaat gesprekken voeren in veel gevallen makkelijker.

We maken zowel oordoppen voor muzikanten, concertgangers, maar ook voor tijdens het slapen of werken in de bouw. Er zit dus altijd wel wat bij dat aansluit bij jouw wensen.

Op maat gemaakte oordoppen Den Bosch

Woon jij in de buurt van ‘s-Hertogenbosch en heb je behoefte aan op maat gemaakte gehoorbescherming? Of zou je graag vrijblijvend geadviseerd worden?

Dan kan Audinc een uitkomst zijn. Wij maken al ruim 8 jaar oordoppen in ons eigen laboratorium. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden en zijn we instaat om onze producten exact af te stemmen op de wensen van de klant.

We hebben momenteel geen vestiging in Den Bosch, maar zijn nooit ver weg. Zo ben je vanaf Den Bosch met de trein zo op de hoofdlocatie van Audinc, gelegen op loopafstand van station Eindhoven Strijp-S. Dit is misschien nog sneller dan wanneer je met de fiets naar de andere kant van Den Bosch moet.

Daarnaast zijn wij vaak in regio Den Bosch te vinden voor afspraken, waardoor er een grote kans is dat we op korte termijn bij jou (thuis of werkplek) kunnen langskomen. We hebben klanten in regio Vught, Schijndel, Hedel waardoor we vaak in de buurt zijn te vinden.

Tevens is het voor een kleine meerprijs mogelijk om ons op afspraak naar Den Bosch te laten komen.

© Copyright Audinc 2023