Nieuws | Gehoorprotectie is vanaf nu Audinc | audinc.nl ?

door | aug 14, 2018 | Nieuwsberichten

Gehoorprotectie heet vanaf nu Audinc

Het heeft even geduurd en voor sommige mensen wat verwarring opgeleverd, maar vanaf 14 augustus heet ons bedrijf officieel Audinc.

 

In 2013 begon ik, Steven, met Gehoorprotectie. Dat was in eerst instantie een hobbyproject waarin het maken van op maat gemaakte oordoppen centraal stond. Vanwege de kleine opzet van mijn bedrijf kon ik de prijzen laag houden. Er bleek echter veel vraag naar de gehoorbeschermers waardoor mijn werkzaamheden al snel uitgroeiden tot een full-time baan.

 

Toen ik vrijwel niks anders kon dan uitbreiden was het echter de vraag of de prijzen zo laag konden blijven. Vanwege de nieuwe kantoorruimte en het  aannemen van personeel kreeg ik er steeds meer kosten bij. Dit hebben we kunnen oplossen door een eigen laboratorium te beginnen. Hier kunnen we onze eigen oordoppen produceren, waardoor de kosten beperkt bleven maar de kwaliteit juist steeg. Het merk Audinc was hiermee geboren.

 

Ondanks de geweldige groei van ons bedrijf en steeds meer tevreden klanten was er bij sommige mensen ook verwarring. Dit omdat men niet altijd wist of we nou ”Gehoorprotectie” of ”Audinc” heette. Aangezien deze misverstanden na een korte uitleg vaak snel weer verholpen waren zagen we hierin toch een verbeterpuntje.

 

Vandaar dat we uiteindelijk toch besloten hebben om onder de naam Audinc door te gaan. Een internationale naam die past bij een bedrijf dat zich inzet om de hele wereld te beschermen tegen gehoorschade. Al ligt onze focus momenteel nog op Nederland en België, waar we wekelijks vele gehoorbeschermers aanmeten.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...