Het heeft even geduurd en voor sommige mensen wat verwarring opgeleverd, maar vanaf 14 augustus heet ons bedrijf officieel Audinc.

 

In 2013 begon ik, Steven, met Gehoorprotectie. Dat was in eerst instantie een hobbyproject waarin het maken van op maat gemaakte oordoppen centraal stond. Vanwege de kleine opzet van mijn bedrijf kon ik de prijzen laag houden. Er bleek echter veel vraag naar de gehoorbeschermers waardoor mijn werkzaamheden al snel uitgroeiden tot een full-time baan.

 

Toen ik vrijwel niks anders kon dan uitbreiden was het echter de vraag of de prijzen zo laag konden blijven. Vanwege de nieuwe kantoorruimte en het  aannemen van personeel kreeg ik er steeds meer kosten bij. Dit hebben we kunnen oplossen door een eigen laboratorium te beginnen. Hier kunnen we onze eigen oordoppen produceren, waardoor de kosten beperkt bleven maar de kwaliteit juist steeg. Het merk Audinc was hiermee geboren.

 

Ondanks de geweldige groei van ons bedrijf en steeds meer tevreden klanten was er bij sommige mensen ook verwarring. Dit omdat men niet altijd wist of we nou ”Gehoorprotectie” of ”Audinc” heette. Aangezien deze misverstanden na een korte uitleg vaak snel weer verholpen waren zagen we hierin toch een verbeterpuntje.

 

Vandaar dat we uiteindelijk toch besloten hebben om onder de naam Audinc door te gaan. Een internationale naam die past bij een bedrijf dat zich inzet om de hele wereld te beschermen tegen gehoorschade. Al ligt onze focus momenteel nog op Nederland en België, waar we wekelijks vele gehoorbeschermers aanmeten.