door | apr 4, 2017 | Gehoorbescherming Muziek

Het festivalseizoen 2017 (een overzichtje)

Zoals vele van jullie wel weten gaat het festivalseizoen binnenkort weer van start! Dit betekent veel feesten, zingen, dansen en bands bekijken. Wij van Gehoorprotectie houden ook van muziek en hebben daarom even een overzichtje voor jullie gemaakt.

 

7zjp1

 

Liefhebbers van raw hardstyle kunnen aankomend weekend al naar het Rebirth festival in Haaren. Dit is op 8 en 9 april. Mocht je wat meer van de feestmuziek zijn dan is Pleinpop een aanrader. Of wat dacht je van het Boeruh rock festival? Alle drie de festival vinden plaats in het weekend van 7,8 en 9 april.

 

De week erna is het tijd voor (volgens ons) de opener van het festivalseizoen, namelijk: Paaspop in Schijndel! Met dit keerr optredens van onder andere Anouk, Kensington, UB40 en zelfs Hans Teeuwen. Dit festival duurt 3 dagen.

 

paaspop gehoorprotectie festivalseizoen 2017

 

Het weekend daarop kun je het Rock Festival Assen bezoeken. Dit is een eendaags festival. Ook is er het Naked Song festival in Eindhoven, met verschillende indie sing en songwriters.

 

Natuurlijk zijn er ook verschillende festivals met koningsnacht. We hebben er even een aantal voor jullie verzameld:

 

 

Ook op Koningsdag zelf is er veel te doen. Waaronder:

 

 

In mei kun je naar dancefestivals als Freshtival, Lakedance en Intents. Ben je meer van de rock of metal dan raden wij Sluisrock Hansweert, Graauwrock en Fortarock in the city aan.

 

Dan heb je natuurlijk nog de spectaculaire festivals in juni. Allereerst het toegankelijke Jazz in Duketown te s’Hertogenbosch. Of natuurlijk Pinkpop, dat dit jaar Green Day en System of a Down op het programma heeft staan.

 

Welk festival je ook bezoekt, wij van Gehoorprotectie wensen je veel plezier. Wie weet komen we je nog een keer tegen. We staan sowieso op het Moulin Blues festival in Ospel. Meer informatie over festivals is hieronder te vinden:

 

Festivalfans.nl

 

Festivalinfo.nl

 

Dance-festivals.nl

 

Daarnaast willen we je aanraden om oordoppen te dragen tijdens festivals. Het is misschien niet het eerste waar je denkt als je een kaartje koopt, maar zeker wel belangrijk. Er lopen jaarlijks namelijk rond de 20.000 jongeren gehoorschade op vanwege te harde muziek. In de meeste gevallen is deze schade onomkeerbaar. Dit heeft handicaps als oorsuizen en gehoorverlies als gevolg.

 

docenten-gehoorschade

 

In principe bieden de meeste oordopjes wel voldoende bescherming, maar lang niet allemaal. Vandaar dat op maat gemaakte oordoppen de beste keus zijn.  Mocht je hierover vragen hebben, lees dan eens deze blog of neem contact op met ons.

 

Organiseer jij zelf een festival en wil je de werknemers/vrijwilligers voordelig oordoppen kunnen aanbieden? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Gehoorbescherming – Audinc in Rotterdam Gehoorbescherming vermindert (dempt) het geluid dat het oor van de drager bereikt. Op deze manier vermindert gehoorbescherming het risico op gehoorbeschadiging door overmatig lawaai, of door een andere oorzaak; water in het oor...