Audinc Strijp-S Oordoppen op maat Eindhoven

Oordopjes op maat Eindhoven? Wij maken het!

Mocht jij deze zomer nog goede oordoppen willen om te dragen tijdens festivals dan kunnen wij daar wellicht bij helpen. We hebben namelijk een eigen laboratorium waarin we zelf op maat gemaakte oordoppen produceren. Dit doen we voor klanten verspreid over heel Nederland, maar ook België.

 

Toch is er een regio waar we over het algemeen de meeste klanten hebben, namelijk Noord-Brabant. Dit voornamelijk omdat we altijd vanuit deze provincie gewerkt hebben en sinds kort ook gevestigd zijn op Strijp-S te Eindhoven. Deze locatie zorgt ervoor dat we nog beter bereikbaar zijn voor u als klant. ”Oordopjes op maat Eindhoven” zijn hiermee woorden die ons goed beschrijven.

 

Mocht jij dus in de buurt woonachtig zijn, dan ben je altijd welkom om eens langs te komen. We kunnen je dan vrijblijvend adviseren en uitleg geven omtrent de verschillende soorten oordopjes die we maken. Indien gewenst kunnen we ze ook ter plekke aanmeten. Dit betekent dat we een afdruk van je gehoorgang maken en daarvan oordopjes produceren die precies zijn afgestemd op jouw gehoor.

 

Het is ook mogelijk om zo’n aanmeting bij jou op locatie te doen, al is dit vaak wel tegen een kleine meerprijs. Bij ons langskomen kan daarom net wat gunstiger zijn. We zijn ook makkelijk per trein of bus bereikbaar, dus toegankelijk voor zo’n beetje iedereen.

 

Dus voor oordopjes op maat Eindhoven ben je bij ons dus aan het goede adres. Al helemaal nu we in de maand mei van 2018 een kortingsactie hebben op muziekdoppen. Als je bij ons in Eindhoven langskomt krijg je namelijk maar liefst 15 euro korting. Dit terwijl we sowieso al een van de goedkoopste in Nederland zijn. (ga gerust langs bij onze concurrenten om dit te vergelijken)

 

Heb je vrijblijvende interesse? Stuur dan eens een mail, bel of neem contact op via Facebook. In deze blog lees je trouwens precies welke voordelen er aan muziek oordoppen zitten. We wensen je alvast een fijne zomer!