Blog | Oordopjes op maat Eindhoven? | Wij maken het! | audinc.nl ?

door | mei 13, 2018 | Gehoorbescherming Algemeen

Oordopjes op maat Eindhoven? | Wij maken het!

Mocht jij deze zomer nog goede oordoppen willen om te dragen tijdens festivals dan kunnen wij daar wellicht bij helpen. We hebben namelijk een eigen laboratorium waarin we zelf op maat gemaakte oordoppen produceren. Dit doen we voor klanten verspreid over heel Nederland, maar ook België.

Toch is er een regio waar we over het algemeen de meeste klanten hebben, namelijk Noord-Brabant. Dit voornamelijk omdat we altijd vanuit deze provincie gewerkt hebben en sinds kort ook gevestigd zijn op Strijp-S te Eindhoven. Deze locatie zorgt ervoor dat we nog beter bereikbaar zijn voor u als klant. ”Oordopjes op maat Eindhoven” zijn hiermee woorden die ons goed beschrijven.

Mocht jij dus in de buurt woonachtig zijn, dan ben je altijd welkom om eens langs te komen. We kunnen je dan vrijblijvend adviseren en uitleg geven omtrent de verschillende soorten oordopjes die we maken. Indien gewenst kunnen we ze ook ter plekke aanmeten. Dit betekent dat we een afdruk van je gehoorgang maken en daarvan oordopjes produceren die precies zijn afgestemd op jouw gehoor.

Het is ook mogelijk om zo’n aanmeting bij jou op locatie te doen, al is dit vaak wel tegen een kleine meerprijs. Bij ons langskomen kan daarom net wat gunstiger zijn. We zijn ook makkelijk per trein of bus bereikbaar, dus toegankelijk voor zo’n beetje iedereen.

Dus voor oordopjes op maat Eindhoven ben je bij ons dus aan het goede adres.

Heb je vrijblijvende interesse? Stuur dan eens een mail, bel of neem contact op via Facebook. In deze blog lees je trouwens precies welke voordelen er aan muziek oordoppen zitten. We wensen je alvast een fijne zomer!

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...