Oordopjes op maat voor bedrijven - wij komen langs! - Audinc.nl

door | jun 9, 2019 | Gehoorbescherming Communicatie

Oordopjes op maat voor bedrijven – wij komen langs!

We krijgen weleens de vraag of er bij ons ook oordopjes op maat voor bedrijven gemaakt worden. Het antwoord is ja. Sterker nog, we gaan regelmatig bij een bedrijf op bezoek om daar advies te geven en indien gewenst het personeel van gehoorbescherming te voorzien. In deze blog lees je daar meer over.

Onderzoek wijst uit dat gehoorschade en andere oor aandoeningen een steeds groter probleem aan het worden zijn. Opvallend is dat dit soort schade erg vaak op de werkvloer opgelopen wordt. Bijvoorbeeld in de bouwsector, waar men veel met luidruchtige machines werkt. Ook in de horeca is er natuurlijk vaak sprake van lawaai. In dat geval zijn oordoppen zeker geen overbodige luxe.

Sterker nog, in veel gevallen zijn werkgevers zelfs wettelijk verplicht om gehoorbescherming aan te bieden die aan bepaalde eisen voldoet. Toch vinden veel bedrijven het maar lastig. Dit omdat het veel tijd en moeite kost om ieder werknemer apart naar een oordoppen specialist te sturen.

Wij komen echter graag naar u toe. Niet alleen kunnen we dan bij alle werknemers in één keer een oor aanmeting doen, maar ook een geluidsmeting doen. Hierdoor kunnen we precies inschatten of gehoorbescherming noodzakelijk is en welke werknemers het allemaal nodig hebben. Zo loop je geen risico dat je teveel uitgeeft. Ondanks dat een setje op maat gemaakte oordoppen nooit weg is (ze kunnen bijvoorbeeld ook thuis tijdens het klussen gebruikt worden), begrijpen we dat je ook weer niet teveel wilt uitgeven.

Een bijkomend voordeel is dan wanneer u meer dan 5 setjes oordoppen laat maken, er sprake van korting zal zijn. Hoe meer er wordt afgenomen, hoe hoger de korting. Ook zijn er indien gewenst vaste samenwerkingen mogelijk.

Wilt u vrijblijvend informeren naar zo’n bedrijfsbezoek of oordopjes op maat voor bedrijven in het algemeen? Neem dan vooral contact op! Je kunt ons zowel mailen als bellen en appen. Bekijk ook onze speciale pagina rondom gehoorbescherming voor bedrijven.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...