Oordoppen aanmeten

door | jun 17, 2020 | Audinc Nieuws

Voortaan ook Oordoppen aanmeten in Breda en Rotterdam!

Dat we in een vreemde periode zitten, dat hoeven we jullie niet meer te vertellen. Waar we het in plaats daarvan over willen we hebben is wat Audinc de afgelopen maanden heeft gedaan en belangrijker nog…onze twee gloednieuwe servicepunten in Rotterdam en Breda. Hiermee kunnen we jouw als klant wellicht nog sneller van oordoppen voorzien.

Toen in maart aangekondigd werd dat het voorlopig niet meer mogelijk was om klanten te ontvangen moesten we een hoop afspraken annuleren. Het ging hier natuurlijk om bedrijven en particulieren die van gehoorbescherming voorzien wilde worden. Al hebben we vervolgens uiteraard niet stilgezeten. Zo hadden we nog een berg orders liggen die we inmiddels allemaal verwerkt hebben.

Naast het produceren van een grote hoeveelheid op maat gemaakte oordoppen zijn we ook bezig geweest met een aantal andere dingen. Zo hebben we maar liefst twee nieuwe servicepunten opgericht. Met als gevolg dat jullie nu ook in Breda en omgeving Rotterdam terecht kunnen om oordoppen te laten aanmeten.

Het is sinds een paar weken overigens weer mogelijk om aanmetingen te laten doen. Dit houdt in dat we je gehoorgangen opmeten, zodat we er oordoppen kunnen maken die exact op jouw gehoor zijn afgestemd. Uiteraard verlopen deze aanmetingen volgens een vernieuwd protocol met aangescherpte hygiëne maatregelen.

Mocht jij overwegen om op maat gemaakte oordoppen te nemen, dan kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken en vervolgens langskomen in Eindhoven, Amsterdam en sinds kort dus ook Breda en de omgeving van Rotterdam. Is dit echter nog steeds niet in jouw buurt? Wees dan gerust. Gezien we voor onze aanmetingen het hele land doorreizen is er een kans dat we de komende periode ook eens bij jouw in de buurt een afspraak hebben. Daarnaast kunnen we tegen een meerprijs ook op ieder gewenst moment bij je langskomen.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te kunnen zijn! De exacte locaties en mogelijkheden om ons te bereiken zijn te vinden op onze contactpagina.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...