Veel mensen vragen zich af hoe dat oordoppen op maat aanmeten nou eigenlijk in zijn werk gaat. Daarom zullen we in deze blog stap voor stap uitleggen hoe we dit doen.

 

1. We bespreken wat precies je wensen zijn.

Allereerst gaan we met je in gesprek om te kijken wat je precies wilt. We geven je vrijblijvend advies en als je besluit oordoppen te nemen, dan gaan we door naar stap 2. Ook kiezen we samen een filter (wat je later altijd nog kosteloos kan laten omwisselen).

2. We controleren je oren

Voordat we beginnen controleren we eerst of je oren niet verstopt zitten. Ook kijken we of er niet teveel irritatie in de gehoorgang aanwezig is. Alhoewel het zelden voorkomt zijn er situaties waarin we op dat moment beter geen aanmeting kunnen doen.

 

3. We spuiten een vloeistof erin

Er wordt een vloeistof in je oren gespoten die na enkele minuten hard wordt. Dit is minder vervelend dat het klinkt. Het enige nadeel is dat je tijdelijk even niet mag praten en je mond bewegen. Zorg er dus voor dat je niemand meeneemt die je tijdens het aanmeten aan het lachen probeert te maken ;)

 

4. We halen de afdruk uit je oren

Het inmiddels hard geworden materiaal wordt voorzichtig uit je oren gehaald.

 

5. De afdruk wordt meegenomen naar het laboratorium.

We nemen de afdruk mee, om deze vervolgens in het laboratorium te laten ontwikkelen.

 

6. We printen de oordoppen.

In het laboratorium laten we de oordoppen vervolgens printen met een speciale 3D-printer.

 

7. We sturen de oordoppen naar je op (of je komt ze halen)

Nadat de oordoppen klaar zijn worden ze thuis gestuurd. Het is echter ook mogelijk om ze op te halen.

 

8. Je kunt overal genieten van geluid zonder het risico te lopen op gehoorschade!

Als je de oordoppen binnen hebt gekregen dan kun je voortaan altijd en overal beschermt worden tegen gehoorschade. Of beter slapen, mocht je voor slaapdoppen hebben gekozen.

 

Mocht jij echter nog meer vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen. Je mag zowel bellen, mailen als langskomen. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via onze Facebook pagina.