100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen motor | Met flinke korting!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Als motorrijder loop je helaas veel risico om gehoorschade op te lopen. Niet alleen omdat motoren soms veel lawaai maken, maar met name vanwege het windruis. Als je 100 k/m per uur rijdt dan ligt het volume namelijk al rond de 94 decibel. Dit terwijl geluid vanaf 80 decibel al schadelijk is. Het is dus niet verstandig om zonder Oordoppen motor te rijden.

Gelukkig zijn op maat gemaakte oordoppen een uitkomst. Deze dempen allerlei soorten lawaai maar verhinderen niet dat belangrijke signalen in het verkeer gehoord kunnen worden. Wat ons betreft ideaal en eigenlijk ook onmisbaar voor iedereen welke regelmatig met de motor weggaat. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van bluetooth. Meer informatie daarover is hier te lezen.

Mocht jij interesse hebben in oordoppen dan mag je altijd langskomen voor een afspraak. Je krijgt dan vrijblijvend advies en kunt vervolgens eventueel de oordoppen laten aanmeten. Indien gewenst kunnen natuurlijk ook bij jouw thuis langskomen.

Een andere optie is om bij onze stand langs te gaan op een beurs. In februari staan we namelijk op de motorbeurs in Utrecht! Dit evenement duurt van 14 tot 17 februari en zal uiteraard weer plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht.

Spreek ons gerust aan voor vrijblijvend advies. Mocht je ervoor kiezen om direct oordoppen te laten aanmeten dan krijg je meer dan 20 euro korting. Dat is bovenop een prijs welke sowieso al vrij laag is. Gezien het feit dat wij de oordopjes in ons eigen laboratorium ontwikkelen kunnen we de kosten beperkt houden. Blijf onze site in de gaten houden voor de meest actuele prijs.

Kun jij niet tijdens de beurs in Utrecht? Dan zijn er nog genoeg andere evenementen waar wij te vinden zijn. We stonden dit weekend bijvoorbeeld op de Noordelijke motorbeurs in Assen, waar we ook mensen hebben voorgelicht en ter plekke enkele oordoppen aangemeten.

Mocht je nu al vragen hebben dan is het altijd mogelijk om ons te bellen of een mail te sturen.

Oordoppen motor

Custom Motor Bekijk opties

Motor Ears€239.00Bekijk opties

Bluetooth Motor Ears€289.00Bekijk opties

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop