door | jan 20, 2019 | Gehoorbescherming Motor

Oordoppen motor | Met flinke korting!

Als motorrijder loop je helaas veel risico om gehoorschade op te lopen. Niet alleen omdat motoren soms veel lawaai maken, maar met name vanwege het windruis. Als je 100 k/m per uur rijdt dan ligt het volume namelijk al rond de 94 decibel. Dit terwijl geluid vanaf 80 decibel al schadelijk is.

 

Gelukkig zijn op maat gemaakte oordoppen een uitkomst. Deze dempen allerlei soorten lawaai maar verhinderen niet dat belangrijke signalen in het verkeer gehoord kunnen worden. Wat ons betreft ideaal en eigenlijk ook onmisbaar voor iedereen welke regelmatig met de motor weggaat. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van bluetooth. Meer informatie daarover is hier te lezen.

 

Mocht jij interesse hebben in oordoppen dan mag je altijd langskomen voor een afspraak. Je krijgt dan vrijblijvend advies en kunt vervolgens eventueel de oordoppen laten aanmeten. Indien gewenst kunnen natuurlijk ook bij jouw thuis langskomen.

 

Een andere optie is om bij onze stand langs te gaan op een beurs. In februari staan we namelijk op de motorbeurs in Utrecht! Dit evenement duurt van 14 tot 17 februari en zal uiteraard weer plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Spreek ons gerust aan voor vrijblijvend advies. Mocht je ervoor kiezen om direct oordoppen te laten aanmeten dan krijg je meer dan 20 euro korting. Dat is bovenop een prijs welke sowieso al vrij laag is. Gezien het feit dat wij de oordopjes in ons eigen laboratorium ontwikkelen kunnen we de kosten beperkt houden. Blijf onze site in de gaten houden voor de meest actuele prijs.

 

Kun jij niet tijdens de beurs in Utrecht? Dan zijn er nog genoeg andere evenementen waar wij te vinden zijn. We stonden dit weekend bijvoorbeeld op de Noordelijke motorbeurs in Assen, waar we ook mensen hebben voorgelicht en ter plekke enkele oordoppen aangemeten.

 

Mocht je nu al vragen hebben dan is het altijd mogelijk om ons te bellen of een mail te sturen.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...