Zoals u waarschijnlijk al gelezen hebt maken wij oordoppen op maat en raden ze aan veel mensen aan. Niet alleen omdat we ze zelf verkopen, maar ook omdat gehoorschade nou eenmaal een groot probleem blijft. Het dragen van gehoorbescherming die op maat gemaakt is kan je daarvoor behoeden.

Reden genoeg om oordopjes te laten aanmeten. Toch zijn er vaak mensen die twijfelen om ze aan te schaffen. Dit vanwege de prijs. Een set met universele oordoppen is namelijk in de meeste gevallen een stuk goedkoper.

De bescherming is echter een stuk minder. Dit omdat het oor vaak wat minder goed afgesloten kan worden, aangezien ieder oor weer anders is. Bij een op maat gemaakt oordopje is deze exact afgestemd op het oor van de eigenaar, maar een universeel oordopje past daarentegen bij iedereen. Althans, voor een groot deel. Zowel de bescherming als het draagcomfort zijn een stuk minder dan bij op maat gemaakte oordoppen.

Als derde puntje hebben we nog dat veel standaard oordoppen al het geluid filteren. Hierdoor zijn belangrijke zaken zoals het verkeer of een wekker ook minder goed te horen. Of wat dacht je van leuke gesprekken? Deze zijn vaak ook moeilijker te volgen wanneer je standaard oordoppen draagt.

Deze zaken zorgen ervoor dat oordoppen op maat een goede investering zijn…maar hoeveel kosten ze nou precies?

Dat ligt een beetje aan waarvoor je precies gehoorbescherming wilt. Oordoppen voor het werk kosten meestal rond de 110 euro en voor het uitgaan en concerten is dat zelfs 130. Bij Audinc  zijn er echter al muziekdoppen voor 110 euro te krijgen en industrie oordoppen voor 80 euro wanneer u groot inkoopt.

Het zal even een investering zijn, maar dan heeft u ook kwaliteit. Onze op maat gemaakte oordoppen gaan lang mee en zitten daarnaast comfortabel. Mocht u interesse hebben, neem dan gerust een contact op. We zullen uw vragen graag beantwoorden.