Custom hobby | oordoppen op maat klussen | audinc.nl

Custom Hobby

109.00

(2 klantbeoordelingen)
 • Op maat gemaakt voor optimaal draagcomfort
 • Geschikt voor langdurig & dagelijks gebruik
 • Anti allergische coating
 • Gratis wisselen van de filters & controles
 • Inclusief handige opberg etui
 • levering +- 10 werkdagen (spoedlevering mogelijk)
?tekst
?tekst

Nog vragen of een afspraak maken?

Nog vragen of een afspraak maken?

Custom Hobby

Informatie 

Aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op één van onze 6 aanmeetpunten verspreid over het land. Maak hier een afspraak in onze online agenda. Tijdens de afspraak nemen we de order samen door, kun je demo’s bekijken en vragen stellen.

Bestel je voor een bedrijf of een groep ? We bieden voor groepen en bedrijven ook Aanmetingen op locatie en vanaf 3 sets kun je een offerte aanvragen. Onze otometristen bezoeken bedrijven door heel de Benelux. Neem hiervoor contact met ons op.

In augustus is een deel van ons team op vakantie, vandaar dat spoedleveringen niet mogelijk zijn. Ook kan de productie doorloop tijd iets langer zijn.   Fijne vakantie

Hoe werkt het ?

Maak hier eenvoudig een afspraak online, tijdens de geplande afspraak kun je vragen stellen, demo’s bekijken en je favoriete  kleur uitzoeken. De Aanmeting duurt ongeveer 6 min. Voor de complete afspraak plannen we totaal 20 minuten.

Voor bedrijven en groepen komen we ook op locatie,  neem hiervoor contact met ons op. Eerst een offerte nodig ? Deze kan je eenvoudig hier aanvragen.

Zodra de oordoppen klaar liggen krijg je van ons een bericht.  Ze worden dan verzonden (met track & trace) of  ze kunnen ze afspraak worden opgehaald (met controle en instructie) Bij bedrijven komen we ze weer afleveren op locatie.

klanten-reviews

2 reviews for Custom Hobby

 1. Robbie Veltman

  Op vrijdagavonden treed ik op en kreeg ook door mijn ouderdom denk ik last van mijn gehoor. Deze gehoorbescherming werd mij aangeboden en treed nu weer met meer plezier op in ons zaaltje in Uden!

 2. Hans van de Luijten

  Oordoppen paste niet goed in het oor. Kreeg een weekje later meteen nieuwe en betere oordoppen helemaal gratis terug. Bedankt voor jullie goede service!!!

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *