Combineer muziek en comfort met op maat gemaakte sleeves!

Veel mensen vinden het fijn om door middel van oortjes naar hun favoriete muziek of podcast te luisteren. Bijvoorbeeld in de bus of trein, maar misschien ook gewoon thuis, om zo het lawaai van huisgenoten te niet hoeven horen. Alhoewel er oordopjes in alle soorten en maten zijn blijven er mensen die ze gewoon niet fijn vinden zitten. Wij hebben echter een oplossing!

Oordopjes, speakers…we hebben het dit keer over die oordopjes waarmee je muziek kunt luisteren. Ondanks de populariteit van grote koptelefoons blijven kleine oortjes nog steeds erg populair. Begrijpelijk, want je kunt ze makkelijk meenemen en ook bij deze variant oordoppen zijn er uitvoeringen te verkrijgen van hoge kwaliteit.

Toch zijn er ook veel mensen die klagen dat deze oordopjes niet fijn zitten. Wat ergens wel begrijpelijk is, want ze zijn tenslotte universeel en dus niet afgestemd op de oren van de gebruiker. Met als gevolg dat ze minder goed afsluiten en voor sommige gebruikers niet fijn zitten.

Gezien het feit dat de geluidskwaliteit bij deze oordopjes vaak wel hoogstaand is kan dit erg jammer zijn. Want ondanks dat het een goed product is, kun je er vanwege de pasvorm minder van genieten. Er is echter een uitkomst.

Wij maken namelijk sinds kort zogeheten ”sleeves”. Dit zijn opzetstukjes die we zowel afstemmen op het gehoor van de gebruiker als zijn of haar setje speakers. Deze sleeves worden op maat gemaakt en kunnen vervolgens aangesloten worden op jouw eigen oordopjes. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte oordopjes bieden die aan te sluiten zijn op jouw speakers. Hiermee kunnen we de kwaliteit van op luxe oordopjes combineren met de pasvorm van op gemaakte gehoorbescherming. Het beste van beide werelden dus. We maken deze opzetstukjes voor luidsprekers van o.a: Shure, Sennheiser, Beats, Apple Pods en nog veel meer.

Wil jij meer weten over deze nieuwe vorm van op maat gemaakte oordoppen? Bel of mail dan gerust, wij helpen je graag verder. Een bericht sturen via onze pagina op Facebook is natuurlijk ook mogelijk. Blijf daarnaast onze website in de gaten houden, want binnenkort komt er meer informatie over deze sleeves op te staan.

 

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...