Blog | De mogelijkheden van Otoplastieken aanmeten op locatie | audinc.nl

door | dec 15, 2019 | Gehoorbescherming Werkplek

De mogelijkheden van Otoplastieken aanmeten op locatie

Zoals je misschien al wel op onze website gezien hebt zijn we regelmatig te gast bij bedrijven. Naast voorlichting komt het ook vaak voor dat we bij een aantal medewerkers ter plekke een afdruk van hun gehoorgang maken, oftewel het aanmeten van de op maat gemaakte oordoppen. Naast dat we op deze manier meerdere mensen in één keer van oordoppen kunnen voorzien heeft otoplastieken aanmeten op locatie nog een ander voordeel.

Onlangs waren we namens Audinc te gast bij een bedrijf in Den Bosch. Dit omdat we daar het personeel dat in de werkplaats stond van oordoppen wilde voorzien. Zoals wel vaker hebben ter plekke enkele mensen ”aangemeten”, wat betekent dat we een afdruk van hun gehoorgang maken om vervolgens in ons laboratorium oordoppen te kunnen maken welke perfect passen.

Er was echter ook iemand die naast in plaats voor oordoppen in de werkplaats meer behoefte had aan oordopjes die hij tijdens het uitgaan kon dragen. Gezien we met zijn afdruk alle soorten oordoppen kon ik dit geregeld worden, zonder dat we een extra aanmeting hoefde te doen.

Dus mocht jij namens je bedrijf ook oordoppen willen, overweeg dan om ons eens langs te laten komen. Naast werknemers van industriële gehoorbescherming voorzien zijn er namelijk ook een hoop andere opties. Zo kunnen we ook iets betekenen voor werknemers die misschien niet in het lawaai zitten, maar wellicht behoefte hebben aan wat anders.

Uiteraard kunnen we ook gewoon vrijblijvend advies geven, zonder dat er direct oordoppen aangemeten hoeven te worden. Tevens is het mogelijk om een gehoortest te doen, waarbij we uitwijze hoe het gesteld is met het gehoor van uw werknemers.

Meer informatie omtrent gehoorbescherming voor bedrijven is op deze pagina te vinden.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...