100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Swipe je eigen festival line-up met Line ‘em Up

Foto ter illustratie bij Line ‘em Up

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Het festival seizoen is inmiddels weer in volle gang en dat betekent vrienden, biertjes natuurlijk genieten van goede muziek. Maar ken je eigenlijk wel alle artiesten en bandjes die te vinden zijn op de tientallen podia?

Je kent het misschien wel. de line-up van een festival wordt bekend gemaakt, dus je checkt even alle bekende namen en wordt daardoor enthousiast. Wellicht beluister je ook even de festival playlist terwijl je aan het werk of studeren bent. Onbewust hoor je verschillende leuke artiesten voorbij komen, maar de naam onthouden van deze onbekende acts…dat zit er eigenlijk niet in.

Dus tegen de tijd dat je het tijdschema van het festival gaat aanstrepen met jouw must-see’s, is er een grote kans dat je wederom alleen de acts aanstreept die je al zo goed kent. Hierdoor mis je de kans op het live zien van die leuke bandjes die je in de playlist voorbij hoorde komen. Wat wij in ieder geval heel zonde zouden vinden.

De mensen achter deze applicatie hadden in ieder geval wel dit probleem en daarom hebben zij ‘Line ‘em Up!’ gemaakt! Met deze app kun je jezelf door de line-up van het festival heen swipen. Klinkt de act leuk? Like! Niet zo leuk? Dislike! Aan het einde krijg je jouw eigen persoonlijke line-up poster inclusief die onbekende bandjes/artiesten die je anders aan je voorbij had laten gaan.

De volgende keer dat je het tijdschema van een festival checkt, zullen er veel meer optredens aangestreept zijn! Dat wordt nog eens een druk (en leuk!) festival.

Dus mocht je jezelf ook in dit probleem herkennen, download dan ‘Line ’em Up!’ via de App store of Google Play Store. We horen graag jullie meningen.

Heb je jouw festivalplannen al gemaakt? Zorg dan voor goede oordoppen om mee te nemen. Lees hier meer omtrent dit onderwerp.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop