Blog | Swipe je eigen festival line-up met Line ‘em Up | audinc.nl ?

door | mei 31, 2017 | Gehoorbescherming Muziek

Swipe je eigen festival line-up met Line ‘em Up

Het festival seizoen is inmiddels weer in volle gang en dat betekent vrienden, biertjes natuurlijk genieten van goede muziek. Maar ken je eigenlijk wel alle artiesten en bandjes die te vinden zijn op de tientallen podia?

Je kent het misschien wel. de line-up van een festival wordt bekend gemaakt, dus je checkt even alle bekende namen en wordt daardoor enthousiast. Wellicht beluister je ook even de festival playlist terwijl je aan het werk of studeren bent. Onbewust hoor je verschillende leuke artiesten voorbij komen, maar de naam onthouden van deze onbekende acts…dat zit er eigenlijk niet in.

Dus tegen de tijd dat je het tijdschema van het festival gaat aanstrepen met jouw must-see’s, is er een grote kans dat je wederom alleen de acts aanstreept die je al zo goed kent. Hierdoor mis je de kans op het live zien van die leuke bandjes die je in de playlist voorbij hoorde komen. Wat wij in ieder geval heel zonde zouden vinden.

De mensen achter deze applicatie hadden in ieder geval wel dit probleem en daarom hebben zij  ‘Line ‘em Up!’ gemaakt! Met deze app kun je jezelf door de line-up van het festival heen swipen. Klinkt de act leuk? Like! Niet zo leuk? Dislike! Aan het einde krijg je jouw eigen persoonlijke line-up poster inclusief die onbekende bandjes/artiesten die je anders aan je voorbij had laten gaan.

De volgende keer dat je het tijdschema van een festival checkt, zullen er veel meer optredens aangestreept zijn! Dat wordt nog eens een druk (en leuk!) festival.

Dus mocht je jezelf ook in dit probleem herkennen, download dan ‘Line ’em Up!’ via de App store of Google Play Store. We horen graag jullie meningen.

Heb je jouw festivalplannen al gemaakt? Zorg dan voor goede oordoppen om mee te nemen. Lees hier meer omtrent dit onderwerp.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...