Blog | The Plug in Party on Movement I Oordoppen horen erbij! | audinc.nl

door | jul 7, 2019 | Nieuwsberichten

The Plug in Party on Movement I Oordoppen horen erbij!

Het dragen van oordoppen is steeds normaler aan het worden. Als bedrijf dat gehoorbeschermers produceert weten we dit natuurlijk maar al te goed. Toch zijn er echter ook nog veel mensen die het gevaar van harde muziek onderschatten en geen oordoppen dragen. The Plug in Party on Movement wil hier echter wat aan doen.

Als bedrijf vinden we het erg fijn om te zien dat steeds meer festivalbezoekers besluiten om oordoppen te gaan dragen. Dit omdat ze zichzelf hierdoor effectief weten te beschermen tegen tinnitus en gehoorschade.

Toch zijn er ook nog steeds veel mensen die het dragen van gehoorbescherming raar of overbodig vinden. Natuurlijk is dat hun eigen keuze, al blijft het erg zonde. Want wie geen oordoppen draagt loopt nou eenmaal erg veel risico op allerlei ooraandoeningen. Al helemaal als je graag vooraan staat bij festivals of concerten.

Gelukkig is er een groepje mensen die daar nu wat aan probeert te doen. Vandaar dat ze nu de campagne Plug in Party on Movement hebben opgezet. Het doel hiervan is om te laten zien dat het dragen van oordoppen heel normaal is.

Dit doen ze onder andere door mensen de mogelijkheid te geven om ambassadeur bij ze te worden. Deze kunnen vervolgens om support vragen bij vrienden en familie en daarmee kans maken op een aantal prijzen.

Mocht jou dit ook wel – heel toepasselijk – als muziek in de oren klinken, dan raden we je zeker aan om eens een kijkje op de site van Plug in Party on Movement  te nemen.

Plug in Party on Movement is overigens een iniatatief van ilovemyears, een informatieve website waarop wij als bedrijf ook vertegenwoordigd zijn.

Mocht jij nu echter zelf ook oordoppen willen dan kun je uiteraard bij ons terecht. Bel of mail gerust voor een afspraak. Bij vragen omtrent onze oordoppen op maat mag je natuurlijk altijd contact opnemen.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...