100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Voortaan ook Oordoppen aanmeten in Breda en Rotterdam!

Gehoorbescherming Breda

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Dat we in een vreemde periode zitten, dat hoeven we jullie niet meer te vertellen. Waar we het in plaats daarvan over willen we hebben is wat Audinc de afgelopen maanden heeft gedaan en belangrijker nog…onze twee gloednieuwe servicepunten in Rotterdam en Breda. Hiermee kunnen we jouw als klant wellicht nog sneller van oordoppen voorzien.

Toen in maart aangekondigd werd dat het voorlopig niet meer mogelijk was om klanten te ontvangen moesten we een hoop afspraken annuleren. Het ging hier natuurlijk om bedrijven en particulieren die van gehoorbescherming voorzien wilde worden. Al hebben we vervolgens uiteraard niet stilgezeten. Zo hadden we nog een berg orders liggen die we inmiddels allemaal verwerkt hebben.

Naast het produceren van een grote hoeveelheid op maat gemaakte oordoppen zijn we ook bezig geweest met een aantal andere dingen. Zo hebben we maar liefst twee nieuwe servicepunten opgericht. Met als gevolg dat jullie nu ook in Breda en omgeving Rotterdam terecht kunnen om oordoppen te laten aanmeten.

Het is sinds een paar weken overigens weer mogelijk om aanmetingen te laten doen. Dit houdt in dat we je gehoorgangen opmeten, zodat we oordoppen kunnen maken die exact op jouw gehoor zijn afgestemd. Uiteraard verlopen deze aanmetingen volgens een vernieuwd protocol met aangescherpte hygiëne maatregelen.

Mocht jij overwegen om op maat gemaakte oordoppen te nemen, dan kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken en vervolgens langskomen in Eindhoven, Amsterdam en sinds kort dus ook Breda en de omgeving van Rotterdam. Is dit echter nog steeds niet in jouw buurt? Wees dan gerust. Gezien we voor onze aanmetingen het hele land doorreizen is er een kans dat we de komende periode ook eens bij jouw in de buurt een afspraak hebben. Daarnaast kunnen we tegen een meerprijs ook op ieder gewenst moment bij je langskomen.

We kijken ernaar uit om je weer van dienst te kunnen zijn! De exacte locaties en mogelijkheden om ons te bereiken zijn te vinden op onze contactpagina.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop