Oordoppen gratis

door | nov 3, 2019 | Gehoorbescherming Algemeen

Zo krijg jij jouw op maat gemaakte oordoppen gratis

Het gebruik van op maat gemaakte oordoppen is wat ons betreft onmisbaar wanneer je bijvoorbeeld met luidruchtige machines werkt of vaak naar concerten gaat. Een nadeel is echter wel dat deze vorm van gehoorbescherming niet altijd even goedkoop is. Gelukkig is er ook een manier om de oordoppen gratis te krijgen.

Ondanks dat we iedere persoon die vaak in aanraking komt met lawaai kunnen aanraden om zijn of haar gehoor te beschermen met op maat gemaakte oordoppen begrijpen we dat dit soms een flinke investering kan zijn. Ondanks dat het dit volgens ons meer dan waard is en we een van de goedkopere aanbieders zijn (vergelijk het gerust zelf) snappen we dat het voor sommige mensen toch een hoop geld is. Met name als je student bent.

Gelukkig zijn er ook manieren om de oordoppen gratis te verkrijgen. In sommige gevallen wordt op maat gemaakte gehoorbescherming namelijk vergoedt door de werkgever. Sterker nog, als je op je werk aan meer dan 80 decibel wordt blootgesteld is je zelfs werkgever verplicht om gehoorbescherming aan te bieden.

Mocht jij twijfelen dan kunnen altijd aanraden om het eens bij je werkgever aan te kaarten. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je er recht op hebt, of dat het bedrijf de keuze maakt om erin te investeren.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Audinc Gehoorbescherming Rotterdam

Gehoorbescherming – Audinc in Rotterdam Gehoorbescherming vermindert (dempt) het geluid dat het oor van de drager bereikt. Op deze manier vermindert gehoorbescherming het risico op gehoorbeschadiging door overmatig lawaai, of door een andere oorzaak; water in het oor...