100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Zo krijg jij jouw op maat gemaakte oordoppen gratis

oordoppen gratis

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat


Het gebruik van op maat gemaakte oordoppen is wat ons betreft onmisbaar wanneer je bijvoorbeeld met luidruchtige machines werkt of vaak naar concerten gaat. Een nadeel is echter wel dat deze vorm van gehoorbescherming niet altijd even goedkoop is. Gelukkig is er ook een manier om de oordoppen gratis te krijgen.

Ondanks dat we iedere persoon die vaak in aanraking komt met lawaai kunnen aanraden om zijn of haar gehoor te beschermen met op maat gemaakte oordoppen begrijpen we dat dit soms een flinke investering kan zijn. Ondanks dat het dit volgens ons meer dan waard is en we een van de goedkopere aanbieders zijn (vergelijk het gerust zelf) snappen we dat het voor sommige mensen toch een hoop geld is. Met name als je student bent. Of om andere reden niet zoveel te besteden hebt.

Gelukkig zijn er ook manieren om de oordoppen gratis te verkrijgen. In sommige gevallen wordt op maat gemaakte gehoorbescherming namelijk vergoedt door de werkgever. Sterker nog, als je op je werk aan meer dan 80 decibel wordt blootgesteld is je zelfs werkgever verplicht om gehoorbescherming aan te bieden.

Mocht jij twijfelen dan kunnen altijd aanraden om het eens bij je werkgever aan te kaarten. Het zou namelijk zomaar kunnen dat je er recht op hebt. Of dat het niet zo is, maar het bedrijf het alsnog een goede investering blijkt te vinden.

Uiteraard zijn wij als bedrijf ook instaat om hier meer informatie over te verschaffen. Neem gerust eens contact op. Mocht je eerst willen weten wat voor oordoppen we allemaal maken, dan is hier ons assortiment te bekijken.

Heb je geen recht op oordoppen maar overweeg je om ze zelf aan te schaffen? Wij staan klaar om je te helpen. Neem vooral eens contact op, of bekijk het assortiment. We maken namelijk veel verschillende soorten oordoppen, van oordopjes voor uitgaan tot oordoppen tegen snurken.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop