100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Custom sleeves: Bright test ons nieuwste product [VIDEO]

Custom Sleeves

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

De kans is groot dat je weleens hebt gehoord van Bright, een van de grootste technologie- en innovatie sites die in Nederland actief is. Onlangs hadden we de eer om een van hun redactieleden te mogen informeren over de ‘custom sleeves’, het nieuwste product in ons assortiment. Vervolgens heeft hij ze uitvoerig getest en er een video over gemaakt.

Het gebruik van AirPods of soortgelijke (draadloze) oordopjes is nog steeds enorm populair. Vandaar dat er nog steeds een hoop vraag naar dergelijke producten is. Wel klagen veel gebruikers dat het draagcomfort van dit soort oordopjes niet optimaal is. Ook zijn er mensen die aangeven dat ze er liever niet mee sporten of fietsen, omdat er dan een kans is dat ze uit het oor vallen.

Vandaar dat wij een tijdje terug de ‘custom sleeves’ ontwikkeld hebben. Dit zijn een soort hoesjes die je aan je oordopjes kunt bevestigen. Gezien we ieder ‘hoesje’ afstemmen op het gehoor van de gebruiker blijven ze veel beter zitten. Klinkt dit nog een beetje vaag? Dan zullen we nog even extra toelichten hoe we deze sleeves maken.

Allereerst maken we een afdruk van je gehoorgang, waardoor we een perfect beeld krijgen van hoe je oren er van binnen uitzien. Hierdoor kunnen we de custom sleeves op maat laten maken. Vervolgens kijken we ook naar het setje oordopjes dat je gebruikt, zodat we ons product ook daarop kunnen afstemmen. Met al deze informatie op zak ontwikkelen we een opzetstukje dat je moeiteloos op je AirPods of andere soort oordopjes kunt bevestigen. Hierdoor kun je het comfort van op maat gemaakte gehoorbescherming combineren met de kwaliteit van je favoriete speakertjes!

Een uitgebreide toelichting is te zien in de onderstaande video:

https://youtu.be/4pzHth7rZ14

Mocht jij ook je AirPods, noise-cancelling earbuds of andere oordopjes willen combineren met het ultieme comfort, informeer dan gerust naar de mogelijkheden op het gebied van custom sleeves. In tegenstelling tot wat in de bovenstaande video gezegd wordt komen we (tegen een meerprijs of als we die week in de buurt zijn) ook bij mensen aan huis. Al ben je natuurlijk ook van harte welkom op onze vestigingen in Eindhoven, Groningen of Amsterdam.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop