100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Audinc

Over Audinc

Gehoorbescherming op maat voor iedereen

Bij Audinc zijn we zó gek op het gehoor, dat we er ons werk van hebben gemaakt. Omdat een goed gehoor één van je kostbaarste bezittingen is, doen we er alles aan om dat zo te houden. Onze passie voor gehoor en geluid zetten we om in een strijd tegen gehoorbeschadiging.

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorbescherming en in-ear monitoring producten. Onze professionals adviseren en geven je uitleg over de diverse mogelijkheden en aanmeting van het product dat het beste bij jou past. Audinc garandeert niet alleen de beste kwaliteit van al haar producten maar biedt ook een eerlijke prijs. Vergelijk ons gerust eens met andere aanbieders!

Twijfel je nog? Dan kun je natuurlijk onze klant-reviews bekijken. Daarnaast spreken de diverse keurmerken en de standaardgarantie van tenminste 2 jaar, voor zich!

Het is onze missie om alle professionals en particulieren op een veilige manier te laten omgaan met hard geluid, door middel van advisering en individuele aanmeting van het best passende Audinc gehoorbeschermingsproduct of in-ear systeem

Audinc heeft als missie ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te beschermen tegen gehoorschade. Dit omdat we in de moderne maatschappij bijna constant worden blootgesteld aan lawaai. Iedereen die in een omgeving werkt of verblijft waarin het geluidsniveau boven 80 dB ligt zou gehoorbescherming moeten dragen om het risico van gehoorbeschadiging te minimaliseren. In de praktijk gebeurt dit helaas lang niet altijd.

Een goed gehoor is onbetaalbaar; goede gehoorbescherming niet.

Audinc heeft als dé specialist in op maat gemaakte gehoorbescherming en otoplastieken een naam hoog te houden.

Bij Audinc werken professionals die begrijpen dat gehoorbescherming moet passen bij de voorkeuren, wensen en eisen van de persoon en naadloos moet aansluiten op de gehoorgang. Pas wanneer een otoplastiek perfect past en hij comfortabel aan voelt ,zal hij daadwerkelijk worden gedragen en een optimaal effect kunnen hebben.

Audinc productie

Oordopen komen uit de machineoordoppen worden digitaal bijgewerktoordopen worden ge-3d-printkwaliteitscontrolle van de oordoppen

Audinc Team

pasfoto Steven
Steven
pasfoto Egle
Egle
pasfoto Modesta
Modesta
pasfoto Frank
Frank
pasfoto Bo
Bo
pasfoto Luuk
Luuk
pasfoto Nadine
Nadine
pasfoto Maxim
Maxim
pasfoto Dominika
Dominika
pasfoto Janien
Janien
pasfoto Sajina
Sajina
pasfoto Jannie
Jannie
pasfoto Natascha
Natascha
pasfoto Martijn
Martijn

Vacatures

Productie medewerker

Audinc, de specialist in gehoorbescherming op maat is een snelgroeiende jonge organisatie. Onze core business bestaat uit het aanmeten en (digitaal) produceren van professionele gehoorbeschermers (otoplastieken).

Voor uitbreiding van ons team zijn wij met spoed op zoek naar een productie medewerker (16-32 uur) voor het 3D modelleren en handmatig afwerken van otoplastieken en oorstukjes in ons 3D laboratorium. Daarnaast kun je bij piekdrukte ons kantoor bijspringen met het op tijd versturen van de pakketjes. 

Taken & verantwoordelijkheden

De afdrukken (welke digitaal zijn gescand) worden met een speciale software digitaal bewerkt voordat ze kunnen worden geprint. Dit is erg nauwkeurig werk, focus en geduld zijn hierbij essentieel.

In de laatste stap in het productie proces worden onze producten handmatig afgewerkt, jouw taken zijn o.a frezen, boren, slijpen, polijsten en lakken.

Ben je dol op fijn, precies en resultaatgericht werken en heb je een goed gevoel voor materialen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij jou

 • Opleiding tot vakspecialist
 • Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
 • Een marktconform salaris
 • Werken in een hecht team

Interesse?

Solliciteren kan door een e-mail te sturen naar ikwilwerken@audinc.nl  we mailen je terug binnen 2 werkdagen, beloofd. 


Liever eerst bellen ? Ons kantoor is bereikbaar via 085-0600012, en vraag naar Steven.

Gewenste startdatum: per direct

Otometrist

Audinc, de specialist in gehoorbescherming op maat is een snelgroeiende jonge organisatie. Onze core business bestaat uit het aanmeten en (digitaal) produceren van professionele gehoorbeschermers (otoplastieken). Voor uitbreiding van ons team zijn wij met spoed op zoek naar een Otometrist

Als otometrist bezoek je klanten door heel Nederland en Vlaanderen voor advies, controles en aanmeten van otoplastieken.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Maken van afdrukken 
 • Registreren van contacten in ons CRM systeem
 • Commerciële vaardigheden w.o. opvolgen van leads
 • Goede motivatie en teamgeest
 • ‘Can do’ mentaliteit.
 • Uitstekend communicatie in het Nederlands & Engels (evt. Duits zijn pluspunten);

Wat bieden wij jou

 • Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Opleiding tot vakspecialist
 • Een marktconform salaris
 • Werken in een hecht team

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie

Solliciteren kan door een e-mail te sturen naar ikwilwerken@audinc.nl  we mailen je terug binnen 2 werkdagen, beloofd. 
Liever eerst bellen ? Ons kantoor is bereikbaar via 085-0600012, en vraag naar Steven of Frank.

Gewenste startdatum: per direct

© Copyright Audinc 2023