fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Prikkels

Overprikkeling

Gehoorbescherming tegen prikkels

Gehoorbescherming bij overprikkeling is erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming om prikkels tegen te gaan, zoals otoplastieken. Deze beschermen het gehoor doordat ze ervoor zorgen dat er geen geluid meer door de gehoorgang naar het binnenoor gaat. Otoplastieken tegen prikkels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten, afhankelijk van het type prikkel waar je last van hebt. Bij Audinc krijg je altijd advies van onze audiciens over welke oordopjes je nodig hebt. Ook voor autisme zijn deze oordoppen zeer geschikt.

Prikkels
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor Tegen prikkels

Overprikkeld door geluid

Overprikkeling kan gebeuren door lawaai, of door prikkels van buitenaf zoals licht. Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming die hiertegen beschermen, zoals otoplastieken of gehoorfilters. Deze houden het geluid tegen en/of filteren het uit, zodat je geen last meer hebt van de prikkels. Je kan naast onze gehoorbescherming ook nog gebruikmaken van anti noice of noice canceling headphones. Bij gebruik van beide heb je zeker een goede bescherming van geluidsprikkels.

Weghalen en vermijden van prikkels

Naast het dragen van gehoorbescherming tegen prikkels is het elimineren van oorzaken van geluidsoverlast zoals bouw, verkeer, mensen en luide apparaten een goede stap om prikkels te verminderen. Deze prikkels kunnen naast afleiding ook allemaal veel lawaai veroorzaken dat schadelijk kan zijn voor uw gehoor. Het is belangrijk om uw gehoor tegen deze geluiden te beschermen door gehoorbescherming te gebruiken. Zo blijft uw gehoor veilig en wordt u beschermd tegen schade op lange termijn.

Gehoorbescherming tegen prikkels

Zorg dat je niet overprikkeld raakt. Laat nu jouw eigen oren opmeten voor op maat gemaakte oordoppen tegen prikkels. Maak hier je afspraak

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Marion van der Wiel
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Dichtbij een treinspoor wonen is geen pretje. Om het geluid te dempen heb ik oordoppen op maat laten maken. Na jaren kan ik weer zeggen dat ik heb uitgeslapen door de oordoppen.

Product: Custom SleepzZ
Natasha Bruin
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Ik werd helemaal gek van mijn snurkende partner. Ik had moeite met in slaap vallen en werd vermoeid wakker. De snurkende geluiden worden door mijn slaapoordoppen op maat onderdrukt en ik kan weer rustig slapen.

Product: Custom SleepzZ
Tim Molenaar
5/5
Geschreven op 5 februari 2022

Op advies van mijn arts deze oordopjes gekocht. Zitten lekker en dempt goed. Omgeving is nog steeds duidelijk te verstaan.

Product: Authentic
Eline Smits
5/5
Geschreven op 16 november 2021

Ik heb vaak last van een ruis in me oren. Harde geluiden doen daarom pijn aan me oren. Dankzij deze onopvallende oortjes kan ik ze op alle momenten in doen wanneer het geluid me te veel wordt.

Product: Authentic
Andrew Kaats
5/5
Geschreven op 20 juni 2021

De eerste 2 nachten was voor mij wennen , maar daarna zaten ze heel comfortabel dus Ik draag ze nog steeds elke dag .

Product: Custom SleepzZ
Sander
5/5
Geschreven op 5 juni 2021

ze zitten lekker en ik krijg geen last in de ochtend.
prima product !

Product: Custom SleepzZ
André de Jong
5/5
Geschreven op 7 april 2021

Ik zit vaak in gehorige ruimtes die voor veel afleiding zorgen. Dankzij deze oordopjes heb ik minder last van omgevingsgeluiden. Ze zitten lekker ook als je ze voor een langere tijd moet dragen.

Product: Authentic
Simone
5/5
Geschreven op 25 oktober 2020

ik ben een alleenstaande moeder met 3 peuters en heb al weken niet geslapen door het gehuil van de jongste. Mijn nieuwe slaapoortjes van Audinc zijn nu een week binnen en ik ben zeer tevreden, ik slaap als een roos !!

Product: Custom SleepzZ
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Prikkels

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Voel ik de oordoppen zitten tijdens het dragen?

De oordopjes tegen prikkels worden op maat gemaakt. Dit betekent dat de oordop je gehoorgang naadloos afsluit en dat je helm er makkelijk overheen gaat. De oordopjes sluiten zo goed aan dat je ze na een tijdje niet eens meer voelt zitten.

Hoe maak ik de oordopjes tegen prikkels schoon?

Om de oordoppen te reinigen raden wij speciale spray aan die het silicone van de dopjes niet aantast. Wij raden sterk af om zeep te gebruiken, omdat dit de siliconen kan aantasten en de oordoppen hierdoor ruw kunnen worden.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022