100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Festival oordopjes

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Festival oordopjes

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Festival oordopjes

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

De beste festival oordopjes zijn van Audinc

01
Op maat gemaakte oordopjes
02
Speciaal geluidsfilter naar keuze.
03
Comfortabel genieten van festival of concert
01
Op maat gemaakte oordopjes
02
Speciaal geluidsfilter naar keuze.
03
Comfortabel genieten van festival of concert

Festival oordopjes

Ben je op zoek naar de beste oordopjes voor een festival? Dan ben je bij Audinc op de juiste plek. Onze festival oordopjes zijn op maat gemaakt en ontworpen om je gehoor te beschermen zonder dat je hoeft in te leveren op muziekplezier.

De harde geluiden op een festival zijn niet goed voor je gehoor. Om schade te voorkomen, is het belangrijk om festival oordopjes te dragen. Festival oordoppen zijn speciale gehoorbeschermers die je beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus. Ze bevatten filters die de decibellen dempen, zonder de kwaliteit van de muziek aan te tasten. 

Zo geniet je veilig van livemuziek en voer je gesprekken met je vrienden zonder het risico op gehoorschade. Je vindt bij ons zowel op maat gemaakte festival oordoppen als universele varianten.

Festival oordoppen op maat

Voor de beste muziekervaring raden we festival oordoppen op maat aan met een muziekfilter. Deze oordoppen maken we speciaal voor jou en zorgen ervoor dat je tijdens concerten, festivals en feestjes maximaal geniet, zonder je gehoor te beschadigen. 

De op maat gemaakte oordoppen sluiten perfect aan op je oor, waardoor ze niet alleen fijn zitten, maar ook schadelijke geluiden blokkeren. De speciale filters zorgen voor een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Hiermee luister je altijd veilig naar je favoriete nummers.

Uniek filter

Onze festival oortjes hebben de beste filters met een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier genieten van je festival!

Waarom zijn oordopjes op festivals belangrijk?

Wanneer je te lang luistert naar harde geluiden, ontstaat schade aan je gehoor. De decibellen beschadigen de trilhaartjes in je oren, wat leidt tot de piep of het suizen waar je na een festival last van kunt hebben. En hoewel deze piep meestal wegtrekt, kan herhaalde blootstelling aan harde muziek uiteindelijk leiden tot blijvende gehoorschade. 

Muziek op festivals is vaak flink hard en kan je gehoor al na een paar minuten beschadigen. Daarom is het heel belangrijk om je oren te beschermen met oordoppen op een festival. Deze verzachten het geluid, zonder de muziek te vervormen. Zodat je veilig geniet van je favoriete bands en artiesten.

Oordopjes concert

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij kan genieten van de muziek zonder dat deze wordt vervormd door de oordopjes. Met onze speciale concert- en festival oordoppen garanderen wij de kwaliteit van de muziek. 

Dankzij de speciale filters in de oordoppen wordt het geluid gedempt zonder kwaliteitsverlies in het geluid. Ideaal om van jouw favoriete muziek te genieten. Daarom zijn onze oordopjes zeer geschikt voor concerten.

Meer tips voor het festivalseizoen

Het dragen van festival oordoppen is de belangrijkste tip om je gehoor te beschermen tijdens het festivalseizoen. Zorg daarnaast dat je niet te dicht bij de luidsprekers staat en neem regelmatig pauzes op rustige plekken om je oren rust te geven. 

Er bestaan handige apps die je helpen het geluidsniveau te bepalen. Kijk op welke locaties het aantal decibel het hoogst is en beperk de tijd die je daar doorbrengt. Veel mensen denken dat ze geen gehoorbescherming nodig hebben als ze maar een paar keer per jaar een festival bezoeken. Maar dat is niet het geval. Blootstelling aan harde geluiden levert altijd een risico op blijvende schade. Draag dus altijd de juiste festival oordoppen om je gehoor te beschermen.

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

De beste festival oordopjes zijn van Audinc

Gerelateerde blog artikelen

Contact
  • info@audinc.nl
  • 085-0600012
  • 09:00 - 17:00
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop