100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Festival oordopjes

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Festival oordopjes

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Festival oordopjes

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

De beste festival oordopjes zijn van Audinc

01
Op maat gemaakte oordopjes
02
Speciaal geluidsfilter naar keuze.
03
Comfortabel genieten van festival of concert
01
Op maat gemaakte oordopjes
02
Speciaal geluidsfilter naar keuze.
03
Comfortabel genieten van festival of concert

Ben je op zoek naar de beste festival oordopjes? Dan ben je bij Audinc op de juiste plek.

Onze oordopjes voor festivals worden namelijk op maat gemaakt.

En daarbij krijg je een speciaal geluidsfilter naar keuze.

Hierdoor heb je de best mogelijk op maat gemaakte festival oordopjes!

 

Speciale oordoppen voor jouw festivals

Als festivalganger of muziekliefhebber heb je regelmatig te maken met harde muziek. Hier wil je natuurlijk veilig optimaal kunnen genieten van de muziek. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis te gaan met een hinderlijke piep in je oor.

Onze op maat gemaakte festival oordopjes zijn ideaal om comfortabel te genieten van een festival of concert.

 

Uniek filter

Onze festival oortjes hebben de beste filters met een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming.

Kortom: op een comfortabele maar veilige manier genieten van je festival!

 

Nieuw festivalseizoen

Voornamelijk jongeren gaan vanaf medio mei tot augustus geregeld naar festivals. Op deze festivals staat iedereen langdurig bloot aan te harde muziek. Met name op festivals wordt de muziek zo hard gezet gehoorschade binnen enkele uren veroorzaakt is.

Daarnaast gaan jongeren meerdere keren per week of maand naar een festival toe en hebben de (beschadigde) trilhaartjes geen tijd om te herstellen of om bij te komen van de harde muziek.

 

Lees nu ook onze festival oordopjes tips!

Wij hebben meerdere winkels waar u een afspraak kunt maken om langs te komen. Dan bespreken we bijvoorbeeld wat voor festival oordoppen jij nodigt hebt en welk filter we voor jouw levensstijl het beste kunnen inzetten.

 

Gehoorbeschadiging

Op een festival heb je al snel te maken met hard geluid. In de meeste gevallen kan dit oplopen tot meer dan 103DB wat al binnen 15 minuten schadelijk kan zijn voor het gehoor. Niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het dragen van oordopjes op een festival.

Oordopjes concert

Het meest belangrijke is natuurlijk dat jij kan genieten van de muziek zonder dat deze wordt vervormd door de oordopjes. Met onze speciale concert en festival oordoppen garanderen wij de kwaliteit van de muziek.

Dankzij de speciale filters in de oordoppen wordt het geluid gedempt zonder kwaliteit verlies in het geluid. Ideaal om van jouw favoriete muziek te genieten. Daarom zijn onze oordopjes zeer geschikt voor concerten.

 

Comfortabel in de oren

Dankzij onze op maat gemaakte oordopjes geniet je de hele dag van een festival zonder dat je last krijgt van je oren. Doordat de oordopjes op jouw oren zijn gemaakt ervaar je geen druk in de oren na langdurig gebruik.

Tegenwoordig is het heel normaal om oordoppen te dragen op een festival. Toch snappen we dat het vervelend is als de oordoppen uitsteken of erg opvallen. Door ons plate design steken de oordopjes niet uit. En dankzij een transparante kleur vallen ze ook niet op. Zo sta je nog steeds goed op alle foto’s!

Wat klanten over ons zeggen

De beste festival oordopjes zijn van Audinc

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop