100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming met bluetooth

Drie verschillende bluetooth oplossingen

Gehoorbescherming met bluetooth

Drie verschillende bluetooth oplossingen

Gehoorbescherming met bluetooth

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Otoplastieken met bluetooth van Audinc

01
Met jouw op maat gemaakte oordoppen muziek luisteren
02
Gehoorbescherming en bluetooth in één
03
Ook met ingebouwde microfoon
01
Met jouw op maat gemaakte oordoppen muziek luisteren
02
Gehoorbescherming en bluetooth in één
03
Ook met ingebouwde microfoon

Gehoorbescherming met bluetooth

Ben je op zoek naar hoogwaardige gehoorbescherming met bluetooth? Dan ben je hier aan het juiste adres. Gehoorbescherming met bluetooth combineert de bescherming van je gehoor met de mogelijkheid om draadloos te communiceren en naar muziek te luisteren. 

Deze oordoppen op maat, ook wel otoplastieken genoemd, zijn uitgerust met bluetooth-technologie. Hierdoor maak je makkelijk verbinding met je mobiele telefoon, tablet of andere apparaten. Of je nu werkt in een lawaaiige omgeving, onderweg bent of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek zonder in te leveren op veiligheid, bluetooth gehoorbescherming van Audinc biedt de ideale oplossing!

De drie bluetooth-oplossingen van Audinc

Audinc biedt drie oplossingen voor gehoorbescherming met bluetooth die je oren beschermen en tegelijkertijd communicatie en entertainment mogelijk maken:

  • Custom Audio SleepzzZ
  • Bluetooth Ears
  • Bluetooth Motor Ears

Custom Audio SleepzzZ

De Custom Audio SleepzzZ zijn slaapoordopjes op maat met een bluetooth-verbinding, waarmee je naar muziek kunt luisteren en in slaap kunt vallen zonder de oordopjes te hoeven verwijderen. Deze oordopjes zijn gemaakt van zachte siliconen die comfortabel in je oren passen, niet uitsteken en geluid blokkeren. Hierdoor ben je verzekerd van een goede nachtrust terwijl je naar je favoriete nummers luistert.

Bluetooth Ears

De Bluetooth Ears lijken op de Custom Audio SleepzzZ, maar worden geleverd met een microfoon voor het voeren van gesprekken. Deze oordoppen zijn ideaal voor mensen die onderweg of op het werk handsfree willen bellen zonder in te leveren op geluidskwaliteit of comfort.

Bluetooth Motor Ears

De Bluetooth Motor Ears zijn ontworpen voor gebruik tijdens het rijden op een motor of tijdens verkeersdeelname. Ze hebben een ingebouwde microfoon, een bluetooth-verbinding en een windstopper om lawaai van de weg of de wind te reduceren. Deze motor oordoppen zorgen voor een veilige en plezierige rit, terwijl je verbonden blijft met je omgeving en je communicatieapparaten.

Bluetooth gehoorbescherming

Gehoorbescherming met bluetooth biedt een innovatieve manier om je gehoor te beschermen tegen schadelijke geluidsniveaus, terwijl je wel verbonden blijft met je apparaten. 

Geluidsniveaus van meer dan 80 decibel kunnen ernstige gehoorschade veroorzaken. Wanneer je werkt in een omgeving met veel lawaai, is gehoorbescherming dan ook onmisbaar. Maar reguliere bescherming brengt beperkingen met zich mee. Maatwerk gehoorbescherming met bluetooth-technologie biedt in die situatie de perfecte oplossing. 

En ook als je gewoon van muziek of een luisterboek wilt genieten in een lawaaiige omgeving, is bluetooth gehoorbescherming precies wat je zoekt. In ons assortiment vind je verschillende opties, zodat je het model kunt kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.

Draadloos communiceren met bluetooth gehoorbescherming

Een ander groot voordeel van gehoorbescherming met bluetooth is dat het in een luidruchtige omgeving draadloze communicatie mogelijk maakt. Bluetooth-gehoorbescherming draagt zo bij aan een veilige werkomgeving, terwijl je wel bereikbaar blijft. 

Door de draadloze oordopjes te koppelen aan je mobiele telefoon of communicatieradio, bel je handsfree. Dit maakt het mogelijk om oproepen te beantwoorden zonder je werkplek te verlaten of je gehoorbescherming af te nemen. En mocht er een probleem optreden tijdens je werkzaamheden, dan kun je meteen contact opnemen met collega’s of andere betrokkenen.

Toepassingen van bluetooth gehoorbescherming

Er zijn verschillende toepassingen voor bluetooth gehoorbescherming. Denk aan gebruik op het werk om je oren te beschermen tegen lawaaiige machines, of tijdens het hardlopen of fietsen om jezelf te beschermen tegen de herrie van het verkeer. 

Ze kunnen ook nuttig zijn als je in een omgeving bent waar veel achtergrondlawaai is, zoals een bar of een club. Hierdoor kun je nog steeds mensen horen die tegen je praten, terwijl het geluidsniveau dat je oren bereikt lager is. Dit betekent dat je veilig en verbonden kunt blijven, terwijl je geniet van je favoriete plekken.

En wat dacht je van klussen in huis? Het zagen van hout of het boren van gaten kan behoorlijk luidruchtig werk zijn. Met gehoorbescherming met bluetooth bescherm je tijdens deze werkzaamheden je gehoor tegen het schadelijke geluid, en kun je tegelijk draadloos oproepen ontvangen of je favoriete muziek of podcasts beluisteren.

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming met bluetooth

Gerelateerde blog artikelen

Contact
  • info@audinc.nl
  • 085-0600012
  • 09:00 - 17:00
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop