Home » Oordoppen op maat

Oordoppen op maat

Onze oordoppen op maat worden gemaakt van hard acrylaat of zacht materiaal, beide bieden ultiem comfort en zijn geschikt voor dagelijks langdurig gebruik. Er zijn oordoppen op maat speciaal voor: Motorrijden, slapen, zwemmen, portofoon, muziek en schietsport.

 

Bij elk product zijn er verschillende akoestische filter keuzes. Het  filter word specifiek afgestemd op jouw situatie. Mocht je achteraf toch een andere demping in je oordoppen willen passen we dit graag kosteloos voor je aan.

 

oordoppen op maat

 

Aanmeting oordoppen op maat

 

De gehoorgangen zijn net als een vinger afdruk voor ieder persoon uniek. Op maat gemaakte gehoorbeschermers hebben de ideale pasvorm, dit doordat er een afdruk van beide oren worden gemaakt. Daardoor word ook ieder oordop uniek.

 

Stappenplan aanmeting:

 

Tijden de aanmeting worden de gehoorgangen geïnspecteerd op overtollig oorsmeer, of een irritatie / ontsteking. Mocht dit het geval zijn, is het beter om eerst de oren uit te laten spuiten bij de huisarts.

Zijn je gehoorgangen goedgekeurd? Dan gaan we verder met de volgende stap.

 

Er word voorzichtig een afdruk watje geplaatst in de gehoorgang, dit om de lengte van de afdruk te bepalen en ter bescherming van het trommelvlies.

 

Vervolgens wordt langzaam een siliconen pasta in de gehoorgangen gespoten, dit doet geen pijn en is in slecht 3 minuten uitgehard.

 

Nadat de afdrukken uit de oren zijn gehaald volgt een laatste controle, daarna is het afwachten totdat we jouw oordoppen hebben vervaardigd in ons eigen laboratorium.

 

Levertijd oordoppen op maat

 

Onze standaard levertijd van de oordoppen zijn ongeveer 2 weken, het is ook mogelijk om er een spoedlevering van te maken, dan zullen de oordoppen binnen 3 werkdagen klaar zijn.

 

Aanmeting bij Audinc Gehoorbescherming

 

Je kunt ons bezoeken  in Amsterdam of in Eindhoven. Naast aanmeten op onze kantoren reizen we ook door het hele land voor aanmetingen bij bedrijven of voor groepen.

 

Heb je vragen? Of zit je te twijfelen welk product het beste bij jouw past ? Neem contact met ons op. Wij adviseren je graag welke oordoppen op maat het beste bij jouw past!

Nog vragen of een afspraak maken ?