100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Oordoppen op maat bestel je bij Audinc

Oordoppen op maat bestel je bij Audinc

Audinc is de nummer 1 in oordoppen op maat

Geen water in je oren tijdens het zwemmen, geen piepende oren na een festival- of concertbezoek en je oren beschermen tijdens het klussen of motorrijden. Er zijn zoveel redenen om oordoppen op maat te dragen. 

Gewone oordoppen volstaan in veel gevallen niet. Ze laten vaak nog veel geluid (of water) door en blijven ook lang niet altijd goed zitten. Daarnaast zijn ze niet geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik. 

De oordoppen op maat van Audinc zijn anders. Voor iedere activiteit – of dat nou zwemmen, hobbyen, klussen of muziek luisteren is – hebben we speciale oordoppen in ons assortiment. En doordat het gehoorbescherming op maat is, biedt ze de best mogelijke bescherming (tegen geluid én water).

Bestel jouw op maat gemaakte oordoppen

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Ontdek ons assortiment oordoppen op maat

Hoe maken we onze oordoppen op maat? 

Voor we met je oordoppen op maat aan de slag kunnen, moet je eerst weten welke oordoppen je nodig hebt. Zoek je oordoppen om altijd lekker rustig te slapen? Dan heb je onze Custom SleepzZ nodig. Voor het klussen kies je voor Custom Hobby, en voor het zwemmen zijn er Dry Ears. Als we weten waar je de oordoppen voor gaat gebruiken, weten wij welk filter er nodig is. 

Aanmeten van jouw gehoorbescherming 

Gaan we oordoppen op maat bij je aanmeten? Dan beginnen we altijd met een korte inspectie van de oren. We kijken of het nodig is om de oren eerst bij de huisarts te laten uitspuiten. Zo niet, dan maken we meteen een afdruk van de gehoorgang. Dat is nodig om de oordoppen precies op maat te maken. 

Voor de afdruk plaatsen we een watje in je gehoorgang. Daarmee beschermen we het trommelvlies. Vervolgens spuiten we een siliconenpasta in de gehoorgang. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar dat is het zeker niet. 

De siliconen afdruk van je oren sturen we na ons lab. Daar passen we nog wat aan om de oordoppen precies op maat te maken. Dit duurt meestal zo’n twee weken. Heb je de oordoppen snel nodig? Dan is een spoedverzending mogelijk. De oordoppen op maat zijn dan binnen 5 werkdagen klaar. 

Onderhoud en service na aankoop 

Oordoppen op maat van Audinc koop je niet voor even. Ze gaan jarenlang mee. Daarom geven we je altijd minimaal 2 jaar garantie en 100% comfortgarantie. Dat laatste doen we omdat je de oordoppen veel en soms ook langdurig draagt. Dan moet je eigenlijk niet eens voelen dat je ze in hebt. 

De pasvormtest 

Wist je trouwens dat je oren elk jaar gemiddeld zo’n 2,2 millimeter groeien? En dat je gehoorgang na verloop van tijd van vorm verandert omdat het deels van elastisch kraakbeen is? Dat betekent dat je oordoppen op maat na ongeveer vijf jaar niet meer zo goed zitten. De pasvorm van de oordoppen is dan niet meer perfect.

Natuurlijk hebben we daar bij Audinc een oplossing voor: de pasvormtest. Zodra je merkt dat je oordoppen niet meer helemaal goed zitten, kom je bij ons langs en passen we de pasvorm voor je aan. 

Net als veel andere producten, hebben ook oordoppen soms onderhoud en service nodig. Zo ben je ook altijd welkom om langs te komen om je oordoppen op maat ultrasoon te laten reinigen, zodat ze weer lekker fris aanvoelen.  

Soms is er na intensief gebruik een reparatie nodig, bijvoorbeeld bij oordoppen met ingebouwde speakers. Denk ook dan niet dat je nieuwe oordoppen nodig hebt. Kleine aanpassingen en reparaties voeren we met veel plezier voor je uit. Soms vallen reparaties nog onder de garantie, en anders laten we vooraf altijd weten wat voordeliger is: reparatie of nieuwe oordoppen kopen.  

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Oordoppen op maat bestel je bij Audinc

Hoe gaat het aanmeten en produceren van oordoppen op maat?

Dat hangt af van het type oordoppen dat je kiest. De prijzen zijn bij de verschillende oordoppen in ons assortiment terug te vinden.

Hoe kun je oordoppen het beste bewaren?

Al onze oordoppen leveren we met een handig opbergetui. Heb je de oordoppen niet in? Berg ze dan altijd in het etui op. Dan raak je ze ook niet kwijt.

Wat kosten oordoppen op maat?

Dat hangt af van het type oordoppen dat je kiest. De prijzen zijn bij de verschillende oordoppen in ons assortiment terug te vinden.

Waar in Nederland kan ik oordoppen van Audinc laten aanmeten?

Dat kan bij onze servicepunten in Amsterdam (Rokin & Sloterdijk), Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Maken jullie ook gehoorbescherming op maat voor bedrijven?

Jazeker, kijk daarvoor eens op deze pagina: Audinc@Work

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

© Copyright Audinc 2023