fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Oordoppen op maat

Oordoppen op maat producten

Oordoppen op maat gemaakt voor degene die met lawaai te maken hebben.

Onze oordopjes op maat

Een baantje zwemmen, naar een festival gaan, motorrijden of even klussen, Audinc oordoppen op maat is de perfecte uitkomst. Voor specifieke activiteiten zijn de oordoppen geoptimaliseerd en kunnen ook op maat worden gemaakt. Doordat de oordoppen op maat worden gemaakt, kan er geen geluid lekken.

Oordoppen op maat
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Hoe worden oordoppen op maat gemaakt?

Bij de keuze om oordoppen op maat (otoplastieken) te laten maken, wordt van tevoren gevraagd voor welk doel je oordoppen op maat nodig hebt. Dit is belangrijk, omdat het van invloed heeft op de filter die in de oordoppen op maat worden geplaatst.

Na het gesprek wordt gecontroleerd of de oren moeten worden uitgespoten door een huisarts. Als dit niet het geval is, wordt er een afdruk van de gehoorgang gemaakt. Zo worden de oordoppen precies op maat.

Voor de afdruk wordt er een watje in de gehoorgang geplaatst, zodat de trommelvlies goed beschermd wordt. Vervolgens wordt een siliconen pasta in de gehoorgang gespoten en na drie minuten verwijderd. Dit klinkt misschien pijnlijk, maar het is verre van pijnlijk.

De afdrukken worden opgestuurd naar het lab van Audinc en daar zullen ze nog aanpassingen doen om de oordoppen precies op maat af te leveren. Dit kan twee weken duren. Bij een spoedverzending zullen de oordoppen op maat binnen drie werkdagen klaar zijn.

De oordoppen op maat worden geleverd met een etui. Zo kan je de oordoppen opbergen en verlies je de oordoppen niet.

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Linda van Zandbergen
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Om mijn oren te beschermen voor het festivalseizoen zijn oordoppen op maat key. Op een festival kan ik met vrienden praten en ondertussen genieten van de muziek.

Product: Custom Music
Marion van der Wiel
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Dichtbij een treinspoor wonen is geen pretje. Om het geluid te dempen heb ik oordoppen op maat laten maken. Na jaren kan ik weer zeggen dat ik heb uitgeslapen door de oordoppen.

Product: Custom SleepzZ
Clara Koenders
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Fijn dat de oordoppen van Audinc niet opvallen. Zo kan ik naar een festival gaan, zonder dat iedereen ziet dat ik oordoppen in hebt.

Product: Custom Music
Steven van der Knaap
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Zeer comfortabele oordoppen voor bij het klussen. Bedankt voor het pijnloos opmeten van de oordoppen!

Product: Custom Hobby
Nick Ruiter
5/5
Geschreven op 29 april 2022

De op maat oordoppen zitten zeer comfortabel. Het schadelijke geluid wordt gedempt en hoef de oordoppen niet uit te doen om met iemand een gesprek aan te gaan. Bedankt Audinc!

Product: Custom Hobby
Tom Zaalberg
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Als hobbyklusser heb ik vaak te maken met harde geluiden door machines. Mijn oren beschermde ik altijd met een oorkappen, maar ik kreeg dan last door de kappen. De oordoppen zijn klein en houden geluiden tegen.

Product: Custom Hobby
Jeroen Colle
5/5
Geschreven op 29 april 2022

De oordoppen sluit mijn gehoor niet geheel af, bij universele oordoppen heb ik dit wel. Op de motor moet ik bewust zijn van het verkeer en dat kan niet geheel zonder geluid. Een van mijn beste aankopen voor op de motor.

Product: Custom Motor
Rob Aardenburg
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Met de zoveelste ontsteking aan mijn oor is het zwemmen in een zwembad lastig. Bij Audinc heb ik oordoppen op maat voor zwemmen en heb ik geen last meer van mijn oren. Bij ieder die een zeer gevoelige gehoorgang heeft en wilt zwemmen kan ik ze aanbevelen!

Product: Dry Ears
Natasha Bruin
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Ik werd helemaal gek van mijn snurkende partner. Ik had moeite met in slaap vallen en werd vermoeid wakker. De snurkende geluiden worden door mijn slaapoordoppen op maat onderdrukt en ik kan weer rustig slapen.

Product: Custom SleepzZ
Evert Schalkwijk
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Op een festival kan de muziek zo hard zijn dat mijn oren het niet meer aankunnen. Door een vriendin kwam ik bij Audinc terecht. De oordoppen zijn transparant en steken niet uit, wat het dragen ervan fijner is.

Product: Custom Music
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Oordoppen op maat

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

© Copyright Audinc 2022