Oordoppen op maat

Home » Oordoppen op maat

Je gehoor is ontzettend belangrijk. Het is dan ook erg belangrijk dat het gehoor voldoende beschermd wordt. Dit geldt natuurlijk al helemaal als je regelmatig in contact komt met harde geluiden. Oordoppen op maat zijn in dit geval ideaal. Niet alleen zijn oordoppen erg fijn als je het gehoor wilt beschermen, maar het is bijvoorbeeld ook ideaal om rustig te kunnen slapen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten oordoppen. Of je nou muziek wilt luisteren, gaat slapen of motor wilt rijden, bij Audinc zijn we altijd in staat om oordoppen op maat voor je te maken.

Verschillende mogelijkheden
Bij al onze producten kan je kiezen tussen verschillende akoestische filters. Dit filter wordt helemaal op jouw wensen afgestemd. Hierdoor weet je zeker dat de oordoppen naar wens zijn. Kom je er achteraf toch nog achter dat je liever een ander soort demping in je oordoppen wilt? Dan past Audinc dit kosteloos voor je aan.

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten?

 

Veel mensen komen erachter dat de meeste standaard oordoppen niet zo fijn zitten. Dit komt doordat iedereen andere gehoorgangen heeft. Hierdoor zullen de meeste oordopjes niet helemaal optimaal in de gehoorgangen zitten. Bij oordoppen op maat heb je hier geen last meer van. Deze oordoppen worden namelijk aan de hand van jouw gehoorgangen gemaakt. Op deze manier zullen de dopjes altijd perfect in je oor zitten.

De voorbereiding
Voordat we beginnen met het maken van een afdruk, worden de gehoorgangen eerst goed gecontroleerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of er geen sprake is van overtollig oorsmeer of van een ontsteking. Indien dit wel het geval is, adviseren we je om eerst je oor te laten spuiten bij de huisarts. Na deze keuring kunnen we beginnen met het meten van de gehoorgangen. Hiervoor wordt eerst een watje in de gehoorgang geplaatst, zo wordt het trommelvlies beschermd en kunnen we de lengte van de gehoorgang bepalen.

Het maken van de afdruk
Na het plaatsen van het watje wordt er een siliconenpasta in de gehoorgangen gespoten. Uiteraard gaat dit met veel beleid, zodat je hier totaal geen last van hebt. Dit is dan ook geheel pijnloos en zonder onprettig gevoel. Na 3 minuten is de siliconenpasta uitgehard. Hierna kunnen we de afdrukken uit de oren halen en voeren we nogmaals één laatste controle uit. Vervolgens gaan de afdrukken naar ons laboratorium, waar vervolgens de oordoppen worden geproduceerd.

Hoe lang duurt het voordat je de oordoppen hebt?
Omdat de oordoppen bij Audinc geheel op maat gemaakt worden, duurt het een aantal weken voordat je de oordoppen in huis hebt. Onze standaard levertijd is twee weken. Is het belangrijk dat je de oordoppen snel in huis hebt? Dan kan je voor een spoedlevering kiezen. De oordoppen op maat zullen dan binnen slechts 3 werkdagen al klaar zijn.

Waar vind je Audinc?
De kantoren van Audinc zijn te vinden in Amsterdam en Eindhoven. Hier kunnen wij je oren opmeten. Voor groepsmetingen reizen we het hele land af. Heb jij vragen over onze oordoppen op maat of weet je niet precies wat voor oordoppen jij nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Oordoppen op maat productoverzicht

Nog vragen of een afspraak maken ?

Maak een afspraak
Neem contact op