Muziek

Speciale oordoppen voor muziek: op maat gemaakt en met een filter naar keuze.

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier je passie voor muziek beleven!

Als muziekliefhebber of muzikant ben je regelmatig te vinden bij een concert, festival, café of club. Daar wil je natuurlijk optimaal genieten van het geluid. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis gaan met een hinderlijke piep in je oor. Maar de meeste standaard oordoppen maken het geluid onrealistisch en dof. Ook zijn ze niet prettig om te dragen. Dat is geen optie.

Ook als je in de horeca werkt of dj of technicus bent, kunt je gebruik maken van onze gehoorbescherming. Onze gehoorbescherming is vervaardigd uit zacht siliconen materiaal of hard acrylaat materiaal. Dit materiaal is door het aanbrengen van een speciale laag allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het materiaal zeer sterk en zijn de oordoppen geschikt voor dagelijks, langdurig gebruik.

De oordoppen worden aangemeten door een van onze professionals. Dat zorgt ervoor dat optimaal draagcomfort gegarandeerd is.

Lees hier meer informatie over otoplastieken en gehoorbescherming.

Nog vragen of een afspraak maken?

Nog vragen of een afspraak maken?

Gerelateerde blog artikelen