100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Speciale oordoppen voor muziek

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Speciale oordoppen voor muziek

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Speciale oordoppen voor muziek

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Wil je zonder (gehoor) problemen luisteren naar muziek? Kies dan de Audinc muziek oordoppen op maat!

01
Compleet afgesloten pasvorm
02
Nauwelijks zichtbaar
03
Lange levensduur
01
Compleet afgesloten pasvorm
02
Nauwelijks zichtbaar
03
Lange levensduur

Ben je op zoek naar de beste muziek oordopjes? Wij hebben op maat gemaakt gehoorbescherming voor muziek.

Wil je zonder (gehoor) problemen luisteren naar muziek?

Kies dan de Audinc muziek oordoppen op maat!

 

Beste gehoorbescherming muziek

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming.

Kortom: op een comfortabele maar veilige manier je passie voor muziek beleven! Ook hebben wij de beste oordopjes concert!

 

Genieten van muziek met op maat gemaakte oordoppen

Als muziekliefhebber of muzikant ben je regelmatig te vinden bij een concert, festival, café of club. Daar wil je natuurlijk optimaal genieten van het geluid. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis gaan met een hinderlijke piep in je oor.

De meeste standaard muziek oordopjes maken echter het geluid onrealistisch en dof. Ook zijn ze niet prettig om te dragen. Dat is geen optie. Kies daarom voor de Audinc oordopjes speciaal gemaakt voor de beste muziekervaring.

 

Oordoppen op maat muziek

Er zijn veel verschillende soorten op maat gemaakte muziek oordopjes. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Het belangrijkste is dat je muziek oordopjes kiest die goed bij uw situatie en gehoor passen. Echter, is het zo dat deze muziek oordopjes nooit volledig beschermen en zeker niet voor langere tijd. Als je naar een concert gaat met muziek die uren lang duurt én daarnaast te hard staat, zijn universele oordoppen niet geschikt. Kies daarom altijd, en zeker bij twijfel, voor muziek oordopjes op maat.

Met de muziek oordopjes op maat van Audinc ben je verzekerd van de best mogelijke bescherming voor jouw gehoor. Door onze speciale filters en aanmeet technieken lopen we voorop onze concurrenten.

 

Muziek oordoppen op maat vs universele oordoppen

De zoektocht van gehoorbescherming muziek gaat van universele oordoppen naar oordoppen op maat en andersom. Vaak wordt er voor universele oordoppen gekozen als de prijs getoond van muziek oordopjes op maat.

Echter hebben wij berekend dat universele oordoppen over langere periode niet goedkoper zijn dan muziek oordopjes op maat.

Daarnaast zijn universele oordoppen niet geheel beschermend voor jouw oordoppen, omdat deze nooit zo goed afdekken als muziek oordopjes op maat. Daarom adviseren wij altijd in gesprek te gaan met specialisten als het gaat om je gehoor.

 

 

Gehoorbescherming muziek

Zodra je gehoor beschadigd is, zal het nooit meer herstellen. Daarom is het van belang dat je denkt om jouw gehoor en daar in eerste instantie een grotere investering voor moet doen dan bij universele oordoppen. Bij Audinc bieden we landelijk de beste prijs voor muziek oordopjes op maat aan. Dat kunnen wij doordat wij de nieuwste technieken gebruiken. Bij Audinc heeft u al voor €119,- oordoppen op maat en daarmee volledig bescherming, welke jarenlang meegaan.

Ook als je in de horeca werkt of dj of technicus bent, kun je gebruik maken van onze gehoorbescherming muziek. Onze oordopjes muziek is vervaardigd uit zacht siliconen materiaal of hard acrylaat materiaal. Dit materiaal is door het aanbrengen van een speciale laag allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het materiaal zeer sterk en zijn de oordopjes voor muziek geschikt voor dagelijks, langdurig gebruik.

De muziek oordopjes op maat worden aangemeten door een van onze professionals. Dat zorgt ervoor dat optimaal draagcomfort gegarandeerd is.

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Veel gestelde vragen over Speciale muziek oordopjes voor jou

Gerelateerde blog artikelen

Contact
  • info@audinc.nl
  • 085-0600012
  • 09:00 - 17:00
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop