100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Muziek oordoppen

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

Muziek oordoppen

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze
Oordoppen muziek

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Wil je zonder (gehoor) problemen luisteren naar muziek? Kies dan de Audinc muziek oordoppen op maat!

01
Compleet afgesloten pasvorm
02
Nauwelijks zichtbaar
03
Lange levensduur
01
Compleet afgesloten pasvorm
02
Nauwelijks zichtbaar
03
Lange levensduur

Muziek bezorgt je onvergetelijke momenten. Op festivals en feestjes, in clubs en tijdens concerten vliegt de tijd zo voorbij. Daardoor sta je er niet altijd bij stil dat muziek niet zonder gevaar is. Langdurige blootstelling aan te luide volumes vergroot namelijk het risico op blijvende gehoorschade en tinnitus.

Met muziek oordoppen op maat bescherm je je gehoor tegen de nare bijwerkingen van te harde decibels. Tegelijkertijd behouden ze een heldere en natuurlijke klank. Muziek oordoppen zijn namelijk speciaal ontworpen voor een optimale geluidservaring.

Muziekliefhebbers en muzikanten gruwen van standaard oordopjes. Ze maken het geluid dof en ongedefinieerd. Op maat gemaakte muziek oordoppen houden het geluid daarentegen sprankelend, maar dan wel op een veilig volume. De speciale filters dempen de schadelijke frequenties en zorgen bovendien dat je nog steeds gesprekken kan volgen.

Muziek oordopjes zijn daarom ook een uitstekende keuze voor muziekprofessionals op het podium of in de studio.

Muziek oordoppen op maat

Vandaag denken muzikanten en artiesten gelukkig twee keer na. Je hebt het vast al gemerkt op festivals en concerten. Beroepsmuzikanten zweren bij oordoppen op maat. Voor muziekprofessionals is hun gehoor dan ook hun broodwinning.

Beste gehoorbescherming voor muziek

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming.

Kortom: op een comfortabele maar veilige manier je passie voor muziek beleven! Ook hebben wij de beste oordopjes concert!

Geniet veilig van muziek

Geluiden vanaf 80 decibel kunnen schadelijk zijn. De doorsnee drummer mept al snel 100 decibel bij elkaar. Op festivals en evenementen ligt de decibellimiet doorgaans op 103 decibel. In discotheken dreunen de speakers zelfs vlot tot 110 decibel. Daarom is het ook aanbevolen om op festivals gehoorbescherming te dragen zoals op maat gemaakte festival oordopjes.

Bij dit volume loop je zonder gehoorbescherming al binnen enkele minuten gehoorschade op. Voor je het weet gaat die vervelende piep nooit meer weg. Zodra je gesprekken moeilijker kan volgen, is het vaak al te laat.

Kortom: wil je veilig van muziek genieten? Draag dan altijd gehoorbescherming. Muziek oordoppen zijn cruciaal om je gehoor preventief te beschermen tegen gehoorverlies en tinnitus.

Vandaag zijn we ons meer dan ooit bewust van het belang van professionele gehoorbescherming. Muziekliefhebbers, concertgangers en muzikanten lachten vroeger vaak oordopjes weg. Tot het te laat was. Met de huidige generatie gehoorbeschermers geniet je veilig én comfortabel van de muziek. Wil je een optimale geluidservaring combineren met maximale gehoorbescherming? Kies dan voor op maat gemaakte muziekoordoppen.

Voordelen van muziek oordoppen op maat

De ene oordop is de andere niet. Gespecialiseerde fabrikanten begrijpen nu ook dat elke activiteit om zijn eigen specifieke gehoorbescherming vraagt. Daarom zijn muziek oordoppen op maat cruciaal voor muziekliefhebbers. Deze oordoppen zijn namelijk speciaal ontworpen voor dé perfecte muziekbeleving. Muziek oordoppen beschermen je gehoor tegen schadelijke decibels. En dat doen ze mét behoud van geluidskwaliteit. Zo schuim je zorgeloos je favoriete muziekevenementen af.

De voordelen van op maat gemaakte oordoppen voor muziek zijn aanzienlijk. De perfecte pasvorm maximaliseert het draagcomfort en de lekdichtheid. De oordoppen zitten lekker comfortabel en weren alle schadelijke frequenties.

Hecht je belang aan duurzaamheid? Dan ben je vast blij te horen dat op maat gemaakte oordoppen beduidend langer meegaan dan de universele exemplaren. Op lange termijn betaalt je investering zich dus sowieso terug.

Muziek oordoppen op maat vs universele oordoppen

De zoektocht van gehoorbescherming muziek gaat van universele oordoppen naar oordoppen op maat en andersom. Vaak wordt er voor universele oordoppen gekozen als de prijs getoond van muziek oordopjes op maat.

Echter hebben wij berekend dat universele oordoppen over langere periode niet goedkoper zijn dan muziek oordopjes op maat.

Daarnaast zijn universele oordoppen niet geheel beschermend voor jouw oordoppen, omdat deze nooit zo goed afdekken als muziek oordopjes op maat. Daarom adviseren wij altijd in gesprek te gaan met specialisten als het gaat om je gehoor.

Waarom oordoppen voor muziek?

Gehoorschade is onomkeerbaar. Enkele minuten onbeschermde blootstelling aan een te hard geluid kan je leven verwoesten. De statistieken zijn onthutsend. Volgens onderzoek van VeiligheidNL en Erasmus MC uit 2020 worstelt 1 op de 8 van de Nederlandse veertigplussers al met gehoorverlies van meer dan 35 decibel.

Maar ook jongeren ontsnappen niet aan gehoorklachten. Jaarlijks komen er wel 20.000 jongvolwassen met gehoorklachten bij. Ook kampen steeds meer Nederlanders met tinnitus. Je kent het wel. Die vervelende piep na een concert. Als je geluk hebt, verdwijnt hij weer. Maar sommige muziekliefhebbers worstelen de rest van hun leven met oorsuizen.

Ongetwijfeld wil je nog zo lang mogelijk van muziek genieten. Wacht daarom niet tot het te laat is. Preventie blijft de beste oplossing voor gehoorschade. Draag daarom nu al muziek oordopjes.

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Veel gestelde vragen over Speciale muziek oordopjes voor jou

Gerelateerde blog artikelen

Contact
  • info@audinc.nl
  • 085-0600012
  • 09:00 - 17:00
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop