100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Gehoorbescherming op maat | Welke kleur oordoppen wil jij?

Gehoorbescherming op maat

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Wij van Audinc maken gehoorbescherming in alle soorten en maten. Dat laatste mag je zelfs letterlijk nemen, want we stemmen ieder setje oordoppen op maat precies af op het gehoor van de gebruiker. Daarnaast heb je bij ons ook nog zeggenschap over hoe ze eruit zien. Er zijn namelijk meerdere opties beschikbaar. Welke kleur oordoppen kies jij?

Wanneer je bij ons aanklopt voor oordoppen dan is het ook jij die centraal staat. Niet alleen wordt het gewenste model geheel afgestemd op jouw oren, maar laten we je ook eigenhandig een filter kiezen. Hiermee bedoelen we het onderdeel dat ervoor zorgt dat het lawaai tegenhouden wordt. Een muzikant heeft bijvoorbeeld de voorkeur aan een lichte demping, terwijl iemand die in de bouw werkt voor een sterk filter zou kiezen.

Er is echter ook nog iets anders weer je uit kan kiezen. Je kunt namelijk ook bepalen welke kleur oordoppen je krijgt. Er zijn hierin namelijk vele opties mogelijk.

Dus mocht jij een uitgesproken lievelingskleur hebben dan heb je geluk. Gezien wij altijd een aantal voorbeelden bij hebben (vaak ook als we op locatie zijn) is het voor jou makkelijker om te kiezen welke kleur oordoppen je eigenlijk wilt.

Mocht jij liever hebben dat de gehoorbescherming die je draagt zo min mogelijk opvalt dan kun je ook voor de doorzichtige variant kiezen.

Heb jij interesse in onze oordoppen, maar weet je nog niet wat je precies wilt? Kom dan gerust eens langs op onze locatie te Strijp-S (Eindhoven) of in Amsterdam. Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om naar jou te komen, of je bijvoorbeeld te treffen op een beurs. Mocht je liever eerst eens informatie opvragen door te bellen of mailen dan kan dat natuurlijk ook. Dit mag gaan over welke kleur oordoppen je wilt, maar andere vragen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Neem bij twijfel vooral contact op, we helpen je graag!

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop