Actie: korting op oordoppen voor DJ’s en muzikanten

Wat een mooi weer hé! Al begrijpen we natuurlijk ook dat het voor sommige van jullie een beetje teveel van het goede is. Gelukkig kun je er in de meeste gevallen altijd nog voor kiezen om binnen Netflix te gaan kijken.

 

En als we het nou toch over Netflix hebben, een van onze medewerkers heeft daar onlangs de documentaire What We Started gekeken. Dit gaat over de opkomst van Elektronic Dance Music, ook wel bekend onder de afkorting EDM.

 

Het was leuk om te zien hoe gepassioneerd alle betrokken artiesten waren. Er kwam echter ook steeds iets in de documentaire terug dat we stiekem een beetje zorgwekkend vonden…namelijk het harde geluid waaraan die DJ’s zichzelf alsmaar blootstellen.

 

Gelukkig weten we uit ervaring dat het overgrote deel van deze mensen in het bezit zijn van goede oordoppen. Mede omdat we zelf regelmatig oordoppen voor DJ’s en muzikanten hebben mogen produceren. Toch zijn er nog een hoop beginnende muzikanten die geen gebruik maken van gehoorbescherming. Wat helaas flink wat risico’s met zich meebrengt.

 

Dit omdat je als muzikant in de meeste gevallen langer aan lawaai wordt blootgesteld dan een festivalganger.

 

Het spreekt voor zich dat we ook deze groep een goed gehoor gunnen. Het zou namelijk zonde zijn wanneer jullie over een tijdje vroegtijdig met jullie hobby moeten gaan stoppen.

 

Vandaar dat we de komende drie weken het volgende aanbieden:

 

10% korting op muziekoordoppen voor muziekliefhebbers en motorrijders

 

Dus heb jij een muzikale hobby en wil je deze de komende jaren blijven uitoefenen, maak dan snel een afspraak. Je krijgt dan tot zondag 7 juli 10% korting op je bestelling. Naast reguliere muziek oordoppenmaken we ook op maat gemaakt in-ear systemen waarmee je tijdens het draaien of spelen bijvoorbeeld je eigen muziek kunt horen.

 

Houd jij ook van muziek maar bespeel je zelf geen instrument? Maak je geen zorgen, ook jij kunt oordopjes bestellen.

N

Géén verborgen kosten

N

Min. 2 jaar garantie

© 2021 Audinc

Written by steven

Gerelateerde blog berichten

Schietsport gehoorbescherming

Schietsport gehoorbescherming

Ons gehoor zien we vaak als een vanzelfsprekend iets. Helaas is het oplopen van een gehoorbeschadiging veel sneller gebeurd dan gedacht. Er is maar één schot nodig, om gehoorschade aan te richten. Bovendien kan de schade van permanente aard zijn en dat moet je echt...

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Beroepen met hoog risico op gehoorschade

Te veel en te hard geluid op je werk kan je gehoor beschadigen. Gehoorschade werk staat in Nederland naast psychische en fysieke aandoeningen in de top drie van beroepsziektes; van alle beroepsziektes is ongeveer een op de drie een melding van schade aan het gehoor....

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Oordoppen op maat voorkomen surfers ear

Mensen die sporten in het water lopen het risico om een zogeheten surfers ear te ontwikkelen. Wat deze aandoening precies inhoudt en hoe je het kunt voorkomen lees je in deze blog. Wat is een surfers ear? De term surfersoren wordt in meerdere vormen geschreven. Voor...