fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Meditatie otoplastieken

Meditatie

Rust bij mediteren

In complete stilte mediteren betekent je afsluiten van alle geluid. Dit doe je door oordoppen te dragen. Deze oordoppen dempen het geluid van buitenaf en laten alleen het geluid van binnenuit door. Hierdoor kan je mediteren in een stille omgeving.

Meditatie otoplastieken
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor mediatie

Mediteren lastig door afleiding?

Als beginner met mediteren kan je door oordoppen te dragen beter afsluiten van de omgeving. Hierdoor mediteer je in een stillere omgeving en kan je je beter concentreren op je meditatie. De oordoppen zijn een handigheidje om jezelf beter te laten concentreren.

Waar moet je op letten bij oordoppen voor mediatie?

Om mediteren in een stille omgeving mogelijk te maken, is het belangrijk om de juiste oordoppen te dragen. Deze oordoppen moeten goed aansluiten op je oren en het geluid dempen. Ook moet je ervoor zorgen dat ze comfortabel zitten. Anders voorkom je dat je na een paar minuten al afgeleid raakt door het oncomfortabele gevoel van de oordoppen.

– Zoek oordoppen die goed aansluiten op je oren en het geluid dempen (opmaat is het prettigst).

– Kies voor een comfortabel model/materiaal, zodat je niet na een paar minuten al afgeleid raakt door het oncomfortabele gevoel.

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Marion van der Wiel
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Dichtbij een treinspoor wonen is geen pretje. Om het geluid te dempen heb ik oordoppen op maat laten maken. Na jaren kan ik weer zeggen dat ik heb uitgeslapen door de oordoppen.

Product: Custom SleepzZ
Natasha Bruin
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Ik werd helemaal gek van mijn snurkende partner. Ik had moeite met in slaap vallen en werd vermoeid wakker. De snurkende geluiden worden door mijn slaapoordoppen op maat onderdrukt en ik kan weer rustig slapen.

Product: Custom SleepzZ
Tim Molenaar
5/5
Geschreven op 5 februari 2022

Op advies van mijn arts deze oordopjes gekocht. Zitten lekker en dempt goed. Omgeving is nog steeds duidelijk te verstaan.

Product: Authentic
Eline Smits
5/5
Geschreven op 16 november 2021

Ik heb vaak last van een ruis in me oren. Harde geluiden doen daarom pijn aan me oren. Dankzij deze onopvallende oortjes kan ik ze op alle momenten in doen wanneer het geluid me te veel wordt.

Product: Authentic
Andrew Kaats
5/5
Geschreven op 20 juni 2021

De eerste 2 nachten was voor mij wennen , maar daarna zaten ze heel comfortabel dus Ik draag ze nog steeds elke dag .

Product: Custom SleepzZ
Sander
5/5
Geschreven op 5 juni 2021

ze zitten lekker en ik krijg geen last in de ochtend.
prima product !

Product: Custom SleepzZ
André de Jong
5/5
Geschreven op 7 april 2021

Ik zit vaak in gehorige ruimtes die voor veel afleiding zorgen. Dankzij deze oordopjes heb ik minder last van omgevingsgeluiden. Ze zitten lekker ook als je ze voor een langere tijd moet dragen.

Product: Authentic
Simone
5/5
Geschreven op 25 oktober 2020

ik ben een alleenstaande moeder met 3 peuters en heb al weken niet geslapen door het gehuil van de jongste. Mijn nieuwe slaapoortjes van Audinc zijn nu een week binnen en ik ben zeer tevreden, ik slaap als een roos !!

Product: Custom SleepzZ
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Meditatie otoplastieken

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Voel ik de oordoppen zitten tijdens het dragen?

De oordopjes van Audinc worden op maat gemaakt. Dit betekent dat de oordop je gehoorgang naadloos afsluit en dat je helm er makkelijk overheen gaat. De oordopjes sluiten zo goed aan dat je ze na een tijdje niet eens meer voelt zitten.

Hoe maak ik de meditatie oordopjes schoon?

Om de oordoppen te reinigen raden wij speciale spray aan die het silicone van de dopjes niet aantast. Wij raden sterk af om zeep te gebruiken, omdat dit de siliconen kan aantasten en de oordoppen hierdoor ruw kunnen worden.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022