100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De Beste Gehoorbeschermers voor jou

Ben je op zoek naar de beste op maat gemaakte gehoorbeschermers?

Dan ben je bij Audinc aan het juiste adres. De beste gehoorbeschermers vind je bij ons!

Wij zijn de specialist in op maat gemaakte gehoorbescherming oordoppen! Wij produceren hoogwaardige gehoorbescherming.

Kies jouw op maat gemaakte gehoorbeschermers

Onze innovatieve oplossingen maken de op maat gemaakte gehoorbeschermers perfect voor elke situatie. Denk hierbij aan industriële omgevingen, muziekevenementen en sportevenementen.

Bij Audinc staan kwaliteit en comfort voorop. Daarom bieden wij u een breed scala aan producten voor gehoorbescherming die op maat gemaakt zijn om uw gehoor te beschermen tegen overmatige geluidsblootstelling. Kies voor Audinc voor de beste bescherming van uw gehoor!

Kies onderstaand de beste gehoorbeschermers waar je naar op zoek bent…

Beste gehoorbescherming voor iedereen

Het gehoor wordt tegenwoordig veel meer belast dan vroeger het geval was. Zo gaan veel mensen bijvoorbeeld naar festivals met harde muziek, maar ook veel voertuigen en apparaten maken ontzettend veel lawaai.

Kwalitatieve gehoorbeschermers

Als je (dagelijks) in contact komt met harde geluiden, dan zal je gehoor hier al snel van achteruit gaan. Het is daarom een goed idee om goede gehoorbescherming aan te schaffen. Hierbij is het belangrijk dat je goed op de kwaliteit van de gehoorbescherming let.

Zo willen veel mensen bijvoorbeeld een bepaald filter, zodat een specifiek geluid minder heftig wordt. Ook is het belangrijk dat de oordoppen goed passen.

Op maat gemaakt

Bij Audinc produceren we oordoppen op maat. Hierdoor krijg jij exact de gehoorbescherming die je nodig hebt.

De beste gehoorbeschermers voor jou!

Gehoorbescherming voor elke situatie

Het is ideaal als je oordoppen geoptimaliseerd zijn voor een specifieke activiteit. Denk bijvoorbeeld aan motorrijden. Veel mensen willen speciale gehoorbescherming voor op de motor. Bij Audinc zijn we in staat om deze oordoppen voor je te maken.

Waar heb je de gehoorbescherming nodig?

Daarnaast hebben we nog veel meer soorten oordoppen waarvoor je kunt kiezen.

Zo hebben we bijvoorbeeld gehoorbescherming voor het schieten voor liefhebbers van de schietsport. Ben jij regelmatig op festivals te vinden, maar wil je geen piep in je oor na afloop? Dan kunnen wij ook gehoorbescherming voor op een festival voor je produceren.

Hoe maken wij de beste gehoorbescherming?

Als je besluit om je otoplastieken bij ons te laten maken, dan bepalen we eerst waarvoor je de gehoorbescherming nodig hebt. Zo kunnen wij bepalen wat voor filter je nodig hebt. De filter wordt specifiek afgestemd op jouw situatie.

Op maat gemaakt

Om er zeker van te zijn dat de oordoppen perfect in je oor komen te zitten, maken we een afdruk van de gehoorgang. Van tevoren zullen we eerst controleren of de oren niet eerst gespoten moeten worden door de huisarts. Indien dit niet het geval is kunnen we direct de afdruk gaan maken.

Persoonlijke afdrukken

Voor het maken van de afdruk plaatsen we eerst een watje in de gehoorgang. Zo kunnen we bepalen hoe diep de gehoorgangen zijn en wordt het trommelvlies goed beschermd.

Daarna spuiten we voorzichtig een siliconen pasta in de gehoorgangen. Dit gaat geheel pijnloos, dus hier hoef je niet bang voor te zijn. Na 3 minuten is de afdruk uitgehard en kunnen we deze uit het oor verwijderen.

Jouw oordoppen maken

De afdrukken sturen we op naar ons lab en vervolgens kunnen de oordoppen gemaakt worden. Doorgaans duurt het twee weken voordat de oordoppen afgeleverd worden. Indien je voor een spoedverzending kiest, zullen de oordoppen al binnen 5 werkdagen klaar zijn.

Het beste resultaat en een goede service bij Audinc

Bij Audinc kan je er zeker van zijn dat je goed werkende oordoppen krijgt. Deze doppen zijn speciaal ontworpen voor jouw specifieke situatie. Hierdoor zal jouw gehoor beschermd worden tijdens het motorrijden, schieten of bezoeken van een festival.

Andere gehoorbescherming nodig?

Heb jij een andere hobby of activiteit waarbij je oren goed beschermd moeten worden? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd in staat om de oordoppen te produceren die jij nodig hebt.

Voor iedereen de beste gehoorbescherming!

Veel gestelde vragen over De Beste Gehoorbeschermers voor jou

Hoe kun je gemakkelijk je gehoorbescherming schoonmaken?

Als je ze regelmatig in hebt kan er echter ook vuil aan gaan zitten. Je kunt bijvoorbeeld de ultrasoon reiniger gebruiken, al heeft niet iedereen daar de spullen voor. Gelukkig zijn er andere alternatieven die vrijwel net zo goed werken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de oordoppen schoon te maken met warm water en wat zeep. Droog ze vervolgens met keukenpapier. Ook mag je altijd bij ons langskomen voor enkele nieuwe reinigingsdoekjes, die we je gratis mee zullen geven.

Hoe voorkom je het kwijtraken van je gehoorbescherming?

Er is gelukkig een potentiële oplossing. Al onze oordoppen worden namelijk geleverd met een handig opbergetui waar je ze perfect in kwijt kunt. Daarnaast zijn er ook andere uitkomsten, zoals bijvoorbeeld een mini-kokertje dat je aan je sleutelbos bevestigt. Het kan altijd voorkomen dat je alsnog je oordoppen verliest. In dat geval kun je echter altijd nog terugvallen op de garantie. We bieden namelijk de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs het recht te hebben om bij verlies eenmalig een nieuw setje oordoppen te ontvangen.

Kan ik omgevingsgeluiden nog wel blijven horen met gehoorbescherming?

De gehoorbescherming van Audinc zorgen ervoor dat de drager geen last meer heeft van de geluiden die een bedreiging vormen voor het gehoor. Echter, blijf je de omgevingsgeluiden wél goed horen. Als festivalganger kun je dus blijven genieten van de muziek. Als je gehoorbescherming in de bouw gebruikt, blijf jij je collega’s goed verstaan. Hierdoor is gehoorbescherming veiliger en bovendien ook veel prettiger dan reguliere oordoppen.

© Copyright Audinc 2023