100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Actie: korting op oordoppen voor DJ’s en muzikanten

9 juli 2019 | Geschreven door steven

Wat een mooi weer hé! Al begrijpen we natuurlijk ook dat het voor sommige van jullie een beetje teveel van het goede is. Gelukkig kun je er in de meeste gevallen altijd nog voor kiezen om binnen Netflix te gaan kijken.

En als we het nou toch over Netflix hebben, een van onze medewerkers heeft daar onlangs de documentaire What We Started gekeken. Dit gaat over de opkomst van Elektronic Dance Music, ook wel bekend onder de afkorting EDM.

Het was leuk om te zien hoe gepassioneerd alle betrokken artiesten waren. Er kwam echter ook steeds iets in de documentaire terug dat we stiekem een beetje zorgwekkend vonden…namelijk het harde geluid waaraan die DJ’s zichzelf alsmaar blootstellen.

Gelukkig weten we uit ervaring dat het overgrote deel van deze mensen in het bezit zijn van goede oordoppen. Mede omdat we zelf regelmatig oordoppen voor DJ’s en muzikanten hebben mogen produceren. Toch zijn er nog een hoop beginnende muzikanten die geen gebruik maken van gehoorbescherming. Wat helaas flink wat risico’s met zich meebrengt.

Dit omdat je als muzikant in de meeste gevallen langer aan lawaai wordt blootgesteld dan een festivalganger.

Het spreekt voor zich dat we ook deze groep een goed gehoor gunnen. Het zou namelijk zonde zijn wanneer jullie over een tijdje vroegtijdig met jullie hobby moeten gaan stoppen.

Vandaar dat we de komende drie weken het volgende aanbieden:

10% korting op muziekoordoppen voor muziekliefhebbers en motorrijders

Dus heb jij een muzikale hobby en wil je deze de komende jaren blijven uitoefenen, maak dan snel een afspraak. Je krijgt dan tot zondag 7 juli 10% korting op je bestelling. Naast reguliere muziek oordoppenmaken we ook op maat gemaakt in-ear systemen waarmee je tijdens het draaien of spelen bijvoorbeeld je eigen muziek kunt horen.

Houd jij ook van muziek maar bespeel je zelf geen instrument? Maak je geen zorgen, ook jij kunt oordopjes bestellen.

Bekijk hier meer informatie over gehoorbescherming op maat
Meer informatie
Vragen?
Wij staan voor je klaar
085-0600012
Contact formulier
© Copyright Audinc 2022