100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Geef oordoppen cadeau!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Een origineel kerstcadeau kopen blijft een uitdaging. Want waar maak je tegenwoordig iemand nog blij mee? Je ziet misschien weleens wat leuks staan op internet, maar dan blijkt het minstens 3 weken te duren voordat het binnen is. Wij hebben echter een potentiele oplossing voor je.

Je hebt van die dingen die je altijd nog eens wilde kopen, maar waarbij het er maar niet van komt. Wij weten uit ervaring dat op maat gemaakte oordoppen ook in die categorie vallen. Veel mensen willen wel graag oordoppen aanschaffen om hun oren te beschermen tijdens het uitgaan, maar het komt er steeds niet van. Herkenbaar?

Vandaar dat wij cadeaubonnen aanbieden, waarmee mensen een setje oordoppen kunnen uitkiezen. Jij geeft je vriend/partner/familielid dus een bon, waarmee zij recht hebben op een set oordoppen naar keuze.

Je kunt kiezen uit meerdere varianten. Zo maken we oordoppen voor muzikanten, maar ook festivalbezoekers. Of mensen die in de bouw werken. Tevens zijn oordoppen die je helpen om goed te kunnen slapen een optie.

De volledige lijst met oordoppen is hier te vinden.

Je vraagt jezelf nu misschien af ”waarom zou men een cadeaubon willen? Geld is toch net zo handig?” Al zijn wij het daar niet helemaal mee eens. Want wanneer je geld geeft is de kans groot dat het op gaat aan alledaagse zaken. Met een cadeaubon weet je zeker dat het bij een bepaalde partij besteedt wordt.

We hebben locaties in Eindhoven, Amsterdam maar kunnen in principe naar alle adressen in Nederland en Vlaanderen komen. In sommige gevallen enkel tegen een kleine meerprijs, maar gezien onze ruime klantenkring kan het ook voorkomen dat we op een bepaalde datum bij jou in de buurt zullen zijn.

Oordoppen zijn misschien niet zo leuk als een puppy of gloednieuwe 4k-televisie. Al is het wel origineel…en goed voor je oren.

Mocht jij interesse hebben, neem dan eens gerust contact op voor de mogelijkheden. Of bestel direct een cadeaubon

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop