fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Speciale oordoppen voor muziek

Speciale oordoppen voor muziek

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier je passie voor muziek beleven!

Als muziekliefhebber of muzikant ben je regelmatig te vinden bij een concert, festival, café of club. Daar wil je natuurlijk optimaal genieten van het geluid. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis gaan met een hinderlijke piep in je oor. De meeste standaard muziek oordopjes maken echter het geluid onrealistisch en dof. Ook zijn ze niet prettig om te dragen. Dat is geen optie.

Oordoppen op maat muziek

Er zijn veel verschillende soorten op maat gemaakte muziek oordopjes. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kenmerken. Het belangrijkste is dat je muziek oordopjes kiest die goed bij uw situatie en gehoor. Echter, is het zo dat deze muziek oordopjes nooit volledig beschermen en zeker niet voor langere tijd. Als naar een concert gaat met muziek die uren lang duurt èn daarnaast te hard staat, zijn universele oordoppen niet geschikt. Kies daarom altijd, en zeker bij twijfel, voor oordoppen op maat.

Met de muziek oordopjes op maat van Audinc ben je verzekerd van de best mogelijke bescherming voor jouw gehoor. Door onze speciale filters en aanmeet technieken lopen we voorop onze concurrenten.

Muziek oordoppen op maat vs Universele oordoppen

De zoektocht van gehoorbescherming muziek gaat van universele oordoppen naar oordoppen op maat en andersom. Vaak wordt er voor universele oordoppen gekozen als de prijs getoond van muziek oordopjes op maat. Echter hebben wij berekend dat universele oordoppen over langere periode niet goedkoper zijn dan muziek oordopjes op maat. Daarnaast zijn universele oordoppen niet geheel beschermend voor jouw oordoppen, omdat deze nooit zo goed afdekken als muziek oordopjes op maat. Daarom adviseren wij altijd in gesprek te gaan met specialisten als het gaat om je gehoor. Zodra je gehoor beschadigd is, zal het nooit meer herstellen. Daarom is het van belang dat je denkt om jouw gehoor en daar in eerste instantie een grotere investering voor moet doen dan bij universele oordoppen. Bij Audinc bieden we landelijk de beste prijs voor muziek oordopjes op maat aan. Dat kunnen wij doordat wij de nieuwste technieken gebruiken. Bij Audinc heeft u al voor €109,- oordoppen op maat en daarmee volledig bescherming, welke jarenlang meegaan. Wij bieden naast muziek oordopjes op maat, ook oordoppen op maat aan voor zwemmen, motorrijden, schietsport, slapen, festival, hobby, portofoon en voor zangers.

Voordelen muziek oordopjes op maat

 • Compleet afgesloten pasvorm
  Doordat wij volgens de nieuwste en beste technieken de pasvorm opmeten bent u verzekerd van de ideale pasvorm. Daarnaast zijn de oordoppen nauwelijks zichtbaar.
 • Lange levensduur
  Onze Audinc oordoppen op maat hebben een jarenlange levensduur waar u onbezorgd in elk soort situatie kunt zijn zonder gehoorschade op te lopen. De levensduur is langer als u de oordoppen zelf goed onderhoud.
 • 2 jaar garantie
  Wij bieden 2 jaar garantie voor onze oordoppen op maat.
 • Prijs
  De beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland bieden wij aan bij Audinc. Muziek oordopjes op maat vanaf €109.-.

Gehoorbescherming muziek

Ook als je in de horeca werkt of dj of technicus bent, kun je gebruik maken van onze gehoorbescherming muziek. Onze oordopjes muziek is vervaardigd uit zacht siliconen materiaal of hard acrylaat materiaal. Dit materiaal is door het aanbrengen van een speciale laag allergeenarm en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het materiaal zeer sterk en zijn de oordopjes voor muziek geschikt voor dagelijks, langdurig gebruik.

De muziek oordopjes op maat worden aangemeten door een van onze professionals. Dat zorgt ervoor dat optimaal draagcomfort gegarandeerd is.

Lees hier meer informatie over otoplastieken & gehoorbescherming.

Speciale oordoppen voor muziek
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor muziekliefhebbers

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Robert
4.5/5
Geschreven op 28 oktober 2022

Top aankoop, had ik veel eerder moeten doen!

Goed geholpen in Eindhoven en samen met mijn partner beide onze oordopjes aan laten meten.
Het besluit om deze aanschaf te doen is gekomen omdat we toch vaak concerten bezoeken en hier de muziek erg hard staat (na het concert een fluit in je oren).

Nu ons 1e concert met deze oordoppen en honderd procent tevreden over het draagcomfort!

Echt een aanrader dus!
Het was een 5 geweest als er een iets kleiner hoesje bij had gezeten, deze is nu wel wat groot om nog in je broekzak te dragen (naast tel. en beurs e.d.)

Product: Custom Music
Linda van Zandbergen
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Om mijn oren te beschermen voor het festivalseizoen zijn oordoppen op maat key. Op een festival kan ik met vrienden praten en ondertussen genieten van de muziek.

Product: Custom Music
Clara Koenders
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Fijn dat de oordoppen van Audinc niet opvallen. Zo kan ik naar een festival gaan, zonder dat iedereen ziet dat ik oordoppen in hebt.

Product: Custom Music
Evert Schalkwijk
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Op een festival kan de muziek zo hard zijn dat mijn oren het niet meer aankunnen. Door een vriendin kwam ik bij Audinc terecht. De oordoppen zijn transparant en steken niet uit, wat het dragen ervan fijner is.

Product: Custom Music
Tim Molenaar
5/5
Geschreven op 5 februari 2022

Op advies van mijn arts deze oordopjes gekocht. Zitten lekker en dempt goed. Omgeving is nog steeds duidelijk te verstaan.

Product: Authentic
Jonas
3/5
Geschreven op 29 januari 2022

Oordoppen dempen en doen wat ze moeten doen, e-mails met bevestiging en verzend updates komen in spam binnen.

Product: Custom Music
Nova Schipper
5/5
Geschreven op 18 november 2021

Na een lange tijd standaard oordopjes te hebben gebruikt ben ik erg blij met de overstap naar deze opmaat gemaakte oordopjes. De kwaliteit van de muziek is aanzienlijk beter en me oren doen niet meer zeer na een concert.

Product: Custom Music
Eline Smits
5/5
Geschreven op 16 november 2021

Ik heb vaak last van een ruis in me oren. Harde geluiden doen daarom pijn aan me oren. Dankzij deze onopvallende oortjes kan ik ze op alle momenten in doen wanneer het geluid me te veel wordt.

Product: Authentic
Dirkje Buyvoets
5/5
Geschreven op 8 mei 2021

Zeer goede kwaliteit. levering ging snel en makkelijk. Ik ben een keer langsgekomen voor het aanmeten en ze paste perfect.

Product: Custom Music
André de Jong
5/5
Geschreven op 7 april 2021

Ik zit vaak in gehorige ruimtes die voor veel afleiding zorgen. Dankzij deze oordopjes heb ik minder last van omgevingsgeluiden. Ze zitten lekker ook als je ze voor een langere tijd moet dragen.

Product: Authentic
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Speciale oordoppen voor muziek

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022