Cens

489.00 (Prijs exl btw:404.13)

  • Dempt schoten terwijl het omgevingsgeluid versterkt
  • 2 instelbare programma’s
  • Op maat gemaakt voor optimaal draagcomfort
  • Geschikt voor langdurig & dagelijks gebruik
  • Inclusief handige opberg etui
  • Totaal: 0.00
Categorie:

Beschrijving

Audinc Active is speciaal ontworpen voor de jager. De nieuwe digitale technologie onderdrukt het harde lawaai van schoten, terwijl omgevingsgeluiden zoals dierengeluiden juist versterkt worden als er geen hard geluid is. Deze protectie is ook zeer geschikt voor regelmatige schietsporters.Audinc Gehoorprotectie Schietsport Active is voorzien van een hoortechnologie waarmee het gehoor tegen impulsgeluid en voortdurend harde geluiden beschermd wordt, terwijl normale of versterkte communicatie en horen mogelijk blijven.

Er zijn twee programma’s: standaard en extra wind reductie. Dit programma, dat geactiveerd wordt door op een knop te drukken, reduceert windgeluid zonder dat geluiden als schreeuwen van dieren en geklapper van vleugels verloren gaan.

De kleine Active-module heeft een batterij, volumeregelaar en een digitaal processor systeem. De module kan eenvoudig verwijderd worden zodat de siliconendopjes gereinigd kunnen worden.

Optioneel: Het SRC harnas is ontworpen om op het gehoorbeschermingssysteem aangesloten te worden door middel van een draadloos
verbindingsprogramma met de twee-weg radio of walkie talkie van de gebruiker, waardoor twee-weg communicatie mogelijk is. Het SCR harnas is eenvoudig in te pluggen in de radio die onder de kleding gedragen kan worden en niet meer bediend hoeft te worden als deze aanstaat en het kanaal geselecteerd is. Het harnas doet u over het hoofd en wordt onder de kleding gedragen. De ring om de nek zendt audio draadloos naar het Active apparaat terwijl de ingebouwde microfoon ervoor zorgt dat het contact met de omgeving behouden blijft. De microfoon op het harnas treedt in werking als de PTT-knop ingedrukt is. Dan gaat de radio automatisch in de zend-modus.

Het systeem maakt twee-weg communicatie mogelijk zonder dat de gehoorbescherming verwijderd hoeft te worden, terwijl het contact met de omgeving in tact blijft.

Nog vragen of een afspraak maken ?

Maak een afspraak
Neem contact op

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *