100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Combineer muziek en comfort met op maat gemaakte sleeves!

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Veel mensen vinden het fijn om door middel van oortjes naar hun favoriete muziek of podcast te luisteren. Bijvoorbeeld in de bus of trein, maar misschien ook gewoon thuis, om zo het lawaai van huisgenoten te niet hoeven horen. Alhoewel er oordopjes in alle soorten en maten zijn blijven er mensen die ze gewoon niet fijn vinden zitten. Wij hebben echter een oplossing, namelijk op maat gemaakte sleeves!

Oordopjes, speakers…we hebben het dit keer over die oordopjes waarmee je muziek kunt luisteren. Ondanks de populariteit van grote koptelefoons blijven kleine oortjes nog steeds erg populair. Begrijpelijk, want je kunt ze makkelijk meenemen en ook bij deze variant oordoppen zijn er uitvoeringen te verkrijgen van hoge kwaliteit.

Toch zijn er ook veel mensen die klagen dat deze oordopjes niet fijn zitten. Wat ergens wel begrijpelijk is, want ze zijn tenslotte universeel en dus niet afgestemd op de oren van de gebruiker. Met als gevolg dat ze minder goed afsluiten en voor sommige gebruikers niet fijn zitten.

Gezien het feit dat de geluidskwaliteit bij deze oordopjes vaak wel hoogstaand is kan dit erg jammer zijn. Want ondanks dat het een goed product is, kun je er vanwege de pasvorm minder van genieten. Er is echter een uitkomst.

Nieuw: op maat gemaakte sleeves

Wij maken namelijk sinds kort zogeheten ”sleeves”. Dit zijn opzetstukjes die we zowel afstemmen op het gehoor van de gebruiker als zijn of haar setje speakers. Deze Sleeves worden op maat gemaakt en kunnen vervolgens aangesloten worden op jouw eigen oordopjes. Hierdoor kunnen we op maat gemaakte oordopjes bieden die aan te sluiten zijn op jouw speakers. Hiermee kunnen we de kwaliteit van op luxe oordopjes combineren met de pasvorm van op gemaakte gehoorbescherming. Het beste van beide werelden dus. We maken deze opzetstukjes voor luidsprekers van o.a: Shure, Sennheiser, Beats, Apple Pods en nog veel meer.

Wil jij meer weten over deze nieuwe vorm van op maat gemaakte oordoppenBel of mail dan gerust, wij helpen je graag verder. Een bericht sturen via onze pagina op Facebook is natuurlijk ook mogelijk. Blijf daarnaast onze website in de gaten houden, want binnenkort komt er meer informatie over deze sleeves op te staan.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop