100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Goedkope Oordoppen

Foto ter illustratie bij Goedkope Oordoppen

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Ben jij op zoek naar goedkope oordoppen?

De meeste mensen hebben een hekel aan teveel betalen en proberen om dingen zo goedkoop mogelijk te krijgen. Dit is begrijpelijk, maar niet altijd even verstandig. ”Goedkoop is duurkoop” wordt weleens gezegd.

Hier zit zeker een kern van waarheid in. Goedkope producten zijn namelijk vaak van slechte kwaliteit, wat er soms voor zorgt dat ze niet lang meegaan. Waardoor men weer een nieuwe kan aanschaffen en nog keer geld moet uitgeven.

Dit geldt in sommige gevallen ook voor oordoppen. Goedkope oordoppen zijn misschien voordeliger, maar niet altijd even duurzaam.

Welke oordoppen zijn het goedkoopst?

Wanneer wij ”goedkope oordoppen” horen denken we al snel aan wegwerp-oordopjes. Dit zijn oordopjes gemaakt voor eenmalig gebruik. In de meeste gevallen zijn deze gemaakt van goedkope materialen en bieden ze daardoor weinig bescherming. Tevens kan het ook voorkomen dat ze stukgaan in het oor. Hierdoor kunnen ze al helemaal geen bescherming meer bieden. Daar komt nog bij dat deze oordopjes vaak helemaal niet fijn zitten.

Het spreekt voor zich dat we deze vorm van gehoorbescherming absoluut niet aanraden. Het mag dan misschien voordelig zijn, maar de bescherming is vaak onder de maat. Ons advies: alleen gebruiken wanneer er niks anders beschikbaar is.

Universele oordoppen

We begrijpen dat niet iedereen het budget heeft om te investeren in kostbare otoplastieken (oftewel op maat gemaakte oordoppen). Gelukkig is er ook een andere uitkomst, namelijk universele oordoppen.

Ook deze oordoppen zijn wat voordeliger, maar in de meest gevallen wel gemaakt van wat kostbaarder materiaal. Dit zorgt ervoor dat de drager wel degelijk minder risico heeft op gehoorschade.

Mocht jij maar een paar keer per jaar gehoorbescherming nodig hebben, dan zijn universele oordoppen een uitkomst. Bijvoorbeeld bij een concert of festival. Een nadeel is echter wel dat deze oordoppen afbreuk doen aan geluidsbeleving.

De goedkoopste op maat gemaakte oordoppen

Wil jij optimale bescherming en maximaal comfort? Dan raden wij toch de op maat gemaakte gehoorbeschermers aan. Ook al gebruik je ze maar een paar keer per jaar, het zal de investering waard zijn. Wel is het verstandig om een leverancier te vinden welke vriendelijke prijzen hanteert.

Gehoorprotectie is zover wij weten een van de goedkopere aanbieders van op maat gemaakte oordoppen. Mocht je ze elders goedkoper treffen dan horen we dat graag.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN
beurs in Düsseldorf

Audinc op de A+A beurs in Düsseldorf

Audinc staat binnenkort op de A+A beurs in Düsseldorf. Dit om te kunnen netwerken met [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
80+ decibel, waarbij gehoorbescherming otoplastieken nodig zijn

Optimale gehoorbescherming met otoplastieken bij 80+ decibel

Te veel geluid op de werkvloer heeft nare gevolgen voor het gehoor. De getallen 80 [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2023
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop