100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Zwem oordoppen laten maken | Waar en waarom?

Foto ter illustratie bij Zwem oordoppen

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

De zomer is bijna daar, dus de vraag ”Waar kun je zwem oordoppen laten maken?” wordt steeds vaker gesteld. Dit omdat er veel mensen zijn die tijdens het zwemmen last hebben van water in het oor of andere irritatie.

Zwemmen is een van de meest toegankelijke sporten. Niet alleen is het erg ontspannend, de kans dat je blessures of dergelijke ongemakken oploopt is zeer klein. Daarbij kun je het op je eigen tempo doen. Wil je wedstrijdzwemmen of liever gewoon wat baantjes trekken? Het kan allemaal.

Wel kan het gebeuren dat er water in het oor loopt. Voor de meeste mensen is dit niet zo erg. Het voelt misschien even gek, maar loopt er vanzelf weer uit. Er is echter ook een groep personen die daar echter flinke irritatie aan overhoudt.

Een voorbeeld hiervan zijn mensen met buisjes of gevoelige oren. Als zij water in hun oor krijgen, dan voelt dat zeer onprettig. Ze kiezen er daarom soms zelfs voor om zwembaden in zijn geheel te vermijden. Dit omdat het gewoon zoveel ongemak oplevert dat er niets meer valt te genieten. Wij vinden dit erg zonde, maar natuurlijk wel begrijpelijk.

Zwem oordoppen op maat

Het hoeft echter niet zo te zijn. Goede oordoppen op maat zorgen er namelijk voor dat er geen water in het oor kan komen. Als je echt goede hebt dan zitten ze daarbij ook nog eens fijn.

De vraag is alleen, waar kun je die zwem oordoppen laten maken? Daar kunnen we heel kort over zijn. Bij ons! Wij maken namelijk speciale zwem oordopjes welke speciaal afgestemd zijn op jouw oor. Daarbij zijn ze ook hol van binnen. De combinatie van deze twee zaken zorgt ervoor dat ze een stuk fijner zitten dan die dingen die je bij de drogist koopt.

Een ander voordeel is dat ze ondanks de waterdichte afsluiting nog steeds geluid doorlaten. Het is dus nog steeds mogelijk om bijvoorbeeld de badmeester of zweminstructeur te horen.

Daarnaast hebben we een eigen laboratorium, waardoor we de productie van onze otoplastieken in eigen handen hebben. Hierdoor kunnen we niet alleen de kosten laag houden, maar ook tegemoet komen aan eventuele speciale wensen.

Heb jij misschien interesse? Of nog wat vragen? Stuur dan gewoon eens een mailtje. Bellen mag natuurlijk ook. Bekijk ook onze contactpagina.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop