fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Slaap oordoppen op maat

Slaap oordoppen op maat

Voor een goede nachtrust

Onze slaap oordoppen op maat combineren het hoogste comfort met de beste bescherming. De oordoppen zorgen ervoor dat hinderlijke geluiden zo goed als wegvallen, zonder het oor volledig af te dichten. Hierdoor blijven alarmsignalen zoals die van wekkers en brandmelders wel hoorbaar. Ideaal om lekker te kunnen slapen in een luidruchtige omgeving.

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Helaas wordt die rust soms verstoord door lawaai of vreemde geluiden. Bijvoorbeeld tijdens je vakantie: in een tent, bungalow, hotel of appartement. Maar ook in je eigen vertrouwde omgeving kan door lawaai, zoals snurken, straatgeluiden, muggen of burengerucht je nachtrust verstoord worden.

Audinc Slapen wordt met name veel gedragen door mensen die in nachtdiensten werken en overdag slapen. Maar je kunt deze gehoorbescherming natuurlijk ook dragen als je rustig wilt lezen of studeren. Uiteraard worden ook deze slaapdoppen op maat gemaakt.

Meer informatie nodig? Kijk hier voor otoplastieken en gehoorbescherming.

Slaap oordoppen op maat
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor de slaper

Waarom slaap oordoppen?

Heb je een partner die snurkt of woon je vlakbij een drukke weg? Geluidsoverlast kan zorgen voor een verstoorde nachtrust. Door slaap oordoppen te gebruiken met een speciaal filter blokkeer je deze geluiden, heb je een betere nachtrust en voel je je overdag weer een stuk fitter.

Slaapdoppen op maat

Onze slaap oordoppen worden op maat gemaakt waardoor deze altijd comfortabel zitten en optimaal geluid tegenhouden. Door eerst een pasvorm te maken van je oor kijken we hoe je oor vormt en kunnen we oordoppen maken die precies aansluiten op je oor. Als je kiest voor op maat gemaakte slaapdoppen dan kies je voor 100% comfort en een goede nachtrust.

Oordoppen voor de zijslaper

Confectiemaat oordoppen steken vaak uit je oor waardoor slapen op je zij minder comfortabel wordt. Onze slaapdoppen op maat steken niet uit waardoor je geen extra druk in je oren ervaart.

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Marion van der Wiel
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Dichtbij een treinspoor wonen is geen pretje. Om het geluid te dempen heb ik oordoppen op maat laten maken. Na jaren kan ik weer zeggen dat ik heb uitgeslapen door de oordoppen.

Product: Custom SleepzZ
Natasha Bruin
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Ik werd helemaal gek van mijn snurkende partner. Ik had moeite met in slaap vallen en werd vermoeid wakker. De snurkende geluiden worden door mijn slaapoordoppen op maat onderdrukt en ik kan weer rustig slapen.

Product: Custom SleepzZ
Andrew Kaats
5/5
Geschreven op 20 juni 2021

De eerste 2 nachten was voor mij wennen , maar daarna zaten ze heel comfortabel dus Ik draag ze nog steeds elke dag .

Product: Custom SleepzZ
Sander
5/5
Geschreven op 5 juni 2021

ze zitten lekker en ik krijg geen last in de ochtend.
prima product !

Product: Custom SleepzZ
Simone
5/5
Geschreven op 25 oktober 2020

ik ben een alleenstaande moeder met 3 peuters en heb al weken niet geslapen door het gehuil van de jongste. Mijn nieuwe slaapoortjes van Audinc zijn nu een week binnen en ik ben zeer tevreden, ik slaap als een roos !!

Product: Custom SleepzZ
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Slaap oordoppen op maat

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Voel ik de slaap oordopjes zitten tijdens het dragen?

De slaap oordoppen worden op maat gemaakt en steken niet uit de oren. Hierdoor kun je comfortabel op je zij liggen zonder druk te voelen op of in je oor(schelp).

In welke situaties kan ik slaap oordopjes gebruiken?

De slaap oordopjes zijn ontworpen om comfortabel aan te voelen tijdens het slapen, waar dan ook. Of je nou in je eigen bed ligt of onderweg in het vliegtuig of in de auto wilt slapen, dit maakt voor het comfort niet uit. Zo kan je op elke plek ongestoord slapen.

Wat kan ik nog wel horen met slaap oordopjes in?

De slaap oordoppen zijn voorzien van een akoestisch filter wat omgevingsgeluid dempt. De filters zijn zo ontworpen dat je waarschuwingsgeluiden van bijvoorbeeld je alarm wekker, brandalarm of andere noodsignalen blijft horen.

Zijn de slaap oordopjes herbruikbaar?

Ja. Sterker nog, we geven je minimaal 2 jaar garantie op je slaap oordopjes waardoor je zorgeloos je oordopjes kan hergebruiken.

Hoe lang gaan de slaap oordopjes mee?

We geven minimaal 2 jaar garantie op je slaap oordoppen. Om langer plezier te hebben van je slaap oordoppen raden we aan om deze regelmatig te reinigen volgens de voorschriften en ze te bewaren in de bijgeleverde verpakking.

Hoe bewaar ik de slaap oordopjes?

Elke set slaap oordoppen wordt geleverd met een handige opberg etui. Zo voorkom je dat je oordopjes vies worden of kwijt raken.

Wat als ik een onderdeel van de slaap oordopjes ben kwijtgeraakt?

Ben je een van je slaap oordopjes kwijtgeraakt? Geen probleem, neem contact met ons op en dan kijken we of we een vervangend dopje kunnen opsturen.

Hoe doe ik de slaap oordopjes in mijn oor?

Wanneer je de slaap oordopjes voor de eerste keer in doet voelen ze een beetje ruw aan. Hiervoor geven we een speciale zalf mee zodat de oortjes makkelijk in glijden. Na een paar keer is de zalf niet meer nodig en kan je de zonder moeite in je oor krijgen.

Zijn de slaap oordopjes ook geschikt voor kinderen?

Ja, de slaap oordopjes zijn ook geschikt voor kinderen. De oren worden door een gehoordeskundige opgemeten en de doppen worden op maat gemaakt.

Hoe maak je de slaap oordopjes schoon?

De slaap oordoppen kun je met lauw water afspoelen. We raden af om zeep te gebruiken bij het reinigen van je oordoppen om zo gaan je oordoppen langer mee.

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022