100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen slapen

Voor een goede nachtrust

Oordoppen slapen

Voor een goede nachtrust

Oordoppen slapen

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Onze slaapoordoppen combineren het hoogste comfort met de beste bescherming

01
Op maat gemaakt voor optimaal comfort
02
Uniek zacht siliconen materiaal
03
Geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik
01
Op maat gemaakt voor optimaal comfort
02
Uniek zacht siliconen materiaal
03
Geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik

Voldoende slaap is cruciaal voor je gezondheid. Toch lig je vaak wakker van allerlei ongewenste geluiden in de nacht. Denk maar aan een bedpartner die snurkt, luidruchtige buren en hinderlijke verkeersgeluiden buiten op straat. Deze ongewenste decibels leiden al snel tot een slaaptekort.

De nare gevolgen van slaaptekort merk je al snel. Overdag loop je er als een zombie bij. Je voelt je suf, gestresseerd en overprikkeld. Op lange termijn loeren sombere gevoelens en zelfs een burn-out om de hoek.

Laat je broodnodige nachtrust dus niet verstoren. Want waarom zou je blijven wakker liggen, als er een perfecte oplossing bestaat? Met slaapoordoppen krijg je je onverstoorde, diepe nachtrust terug.

Slaapoordopjes dempen namelijk alle storende bijgeluiden die je ’s nachts wakker houden. Je valt als een roosje in slaap en springt ’s morgens weer helemaal uitgeslapen uit de veren.

Met oordoppen op maat slapen

Lig je soms ook nachten wakker van al dat vervelend lawaai? Dan heb je ongetwijfeld al eens slaap oordopjes geprobeerd. Maar misschien vielen die standaard oordopjes best wel tegen en hoorde je toch nog allerlei nachtgeluiden? Of stoor je je aan dat drukkend gevoel in je oren?

Dan is het tijd voor het échte werk. Laat die universele dopjes dus achterwege en kies voor slaapoordoppen op maat. Oordoppen op maat passen perfect in je oren. Ze zijn tenslotte gemaakt naar de unieke afdruk van je oren. Daardoor blijven ze ’s nachts geruisloos zitten en slaap je tot ’s morgens ongestoord door.

Naast de comfortabele pasvorm, hebben slaapoordoppen op maat nog een ander belangrijk voordeel. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat ze enkel de ongewenste bijgeluiden wegfilteren tijdens het slapen. Want je wil tenslotte wél nog belangrijke geluiden zoals je wekker, alarm en babyfoon kunnen horen.

Voordelen van slaap oordoppen

Het eerste voordeel van op maat gemaakte oordoppen voor het slapen is de perfecte pasvorm. Elk oor is namelijk uniek. Daarom zijn oordoppen op maat perfect afgemeten op jouw unieke gehoorgang.

Deze oordoppen op maat zitten niet alleen lekker comfortabel, dankzij de perfecte pasvorm sluiten ze je oor tegelijkertijd optimaal af van het nachtlawaai. Nét daarom dempen ze het geluid zoveel beter dan universele oordopjes.

Slaapoordoppen op maat aanmeten? Dat is zo gebeurd. Maar misschien aarzel je toch nog door de kostprijs? Bedenk dan dat oordoppen op maat beslist langer meegaan dan standaard oordopjes. Want universele oordoppen slijten aardig snel.

Op maat gemaakte oordoppen zijn daarom dé logische keuze als je een duurzaam alternatief zoekt. Deze oordoppen zijn geknipt voor langdurig dagelijks gebruik. Je houdt ze bovendien makkelijk proper. Zo geniet je extra lang van je oordoppen.

Oordoppen voor zijslapers

Op je zij slapen met standaard oordoppen voor het slapen is niet comfortabel. Zijslapers klagen dat universele oordopjes uit hun oor prikken of een drukkend gevoel geven op hun hoofdkussen.

Ook hier is aan gedacht bij op maat gemaakte oordoppen voor slapen als zijslaper. Het zachte siliconen materiaal vormt zich namelijk perfect naar je gehoorgang.

De beste oordoppen op maat voor slapen en meer

Audinc Slapen wordt met name veel gedragen door mensen die in nachtdiensten werken en overdag slapen. Maar je kunt deze gehoorbescherming natuurlijk ook dragen als je rustig wilt lezen of studeren. Uiteraard worden ook deze slaap oordopjes op maat gemaakt.

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Veel gestelde vragen over Slaap oordoppen op maat

Gerelateerde blog artikelen

Contact
  • info@audinc.nl
  • 085-0600012
  • 09:00 - 17:00
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop