Een goede nachtrust is erg belangrijk en mag daarom ook niet onderschat worden. Natuurlijk is het prima om een keertje wat minder te slapen (bijvoorbeeld op een festival), maar maak het niet te gek. Als jij jezelf niet meer kunt herinneren wanneer je voor het laatst goed geslapen hebt dan zit er wat niet goed.

Een verstoorde nachtrust kan allerlei oorzaken hebben. Met de meeste kunnen we je helaas niet helpen. Mocht het echter zo zijn dat je niet in slaap kunt komen vanwege gesnurk of ander lawaai, dan weten wij een ideale oplossing te bieden.

Naast gehoorbescherming voor op festivals of tijdens het werk maken we namelijk ook op maat gemaakte oordopjes om mee te slapen. Hieronder zullen we drie redenen opnoemen om deze te laten aanmeten.

1. Ze zijn een stuk comfortabeler dan de gebruikelijke oordopjes

De kans is aanwezig dat jij weleens oordopjes bij de drogist hebt gehaald in de hoop om daarmee beter te kunnen slapen. Ze waren alleen niet erg prettig om te dragen. Toen je ze in deed ging het misschien nog wel, maar zodra je erop ging liggen was het erg onprettig. Met name omdat ze zo hard aanvoelde.

Onze slaapdopjes zijn echter van zacht materiaal, waardoor ze geen pijn doen als je erop ligt. Daarnaast hebben we ze afgestemd op jou oor, waardoor ze een stuk fijner zitten.

Slaapdopjes op maat

 • SleepzZ

  109.00 (Prijs exl btw:90.08)
  • Uniek super zacht siliconen materiaal
  • Op maat gemaakt voor optimaal draagcomfort
  • Geschikt voor langdurig & dagelijks gebruik
  • Anti allergische coating
  • Inclusief handige opberg etui
  • levering +- 10 werkdagen (spoedlevering mogelijk)
  Details

2. Je oor is niet volledig afgesloten

Ondanks dat er sprake is van een perfecte pasvorm betekent dat nog niet dat je oor volledig is afgesloten voor geluid. Vanwege het speciale filter ben je namelijk nog prima instaat om alarmsignalen en wekkers te horen. Daarentegen worden storende geluiden zoals gesnurk en geluiden vanuit buiten gefilterd.

3. Het verbetert je nachtrust

Als jij geen vervelende geluiden meer hoort dan zal je ongetwijfeld een stuk beter slapen. Niet alleen kom je eerder in slaap, de kans dat je nog wakker schrikt van ongewenste geluiden wordt erg klein.

Meer informatie over slaapdopjes is hier te vinden.