100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Oordoppen op maat bestel je bij Audinc

  • Perfect op maat, zit gegarandeerd comfortabel.
  • Scoort goed op Trustpilot

Minimaal 2 jaar garantie

100% comfort garantie

Snelle levertijden

Géén verborgen kosten

Vind de oordoppen die bij jou passen
Advies nodig? Onze experts staan je graag te woord: 085-0600012
Filter op:

Type

Toepassing

Demping

Materiaal

Prijs

Hoe maken we onze oordoppen op maat?

 

Voor we met je oordoppen op maat aan de slag kunnen, moet je eerst weten welke oordoppen je nodig hebt. Zoek je oordoppen om altijd lekker rustig te slapen? Dan heb je onze Custom SleepzZ nodig. Voor het klussen kies je voor Custom Hobby, en voor het zwemmen zijn er Dry Ears. Als we weten waar je de oordoppen voor gaat gebruiken, weten wij welk filter er nodig is.

Aanmeten van jouw gehoorbescherming

Gaan we oordoppen op maat bij je aanmeten? Dan beginnen we altijd met een korte inspectie van de oren. We kijken of het nodig is om de oren eerst bij de huisarts te laten uitspuiten. Zo niet, dan maken we meteen een afdruk van de gehoorgang. Dat is nodig om de oordoppen precies op maat te maken.

Voor de afdruk plaatsen we een watje in je gehoorgang. Daarmee beschermen we het trommelvlies. Vervolgens spuiten we een siliconenpasta in de gehoorgang. Dat klinkt misschien pijnlijk, maar dat is het zeker niet.

De siliconen afdruk van je oren sturen we na ons lab. Daar passen we nog wat aan om de oordoppen precies op maat te maken. Dit duurt meestal zo’n twee weken. Heb je de oordoppen snel nodig? Dan is een spoedverzending mogelijk. De oordoppen op maat zijn dan binnen 5 werkdagen klaar.

Afspraak maken voor aanmeting

Maak eenvoudig een afspraak voor een afspraak op een van onze locaties.

Onderhoud en service na aankoop

Oordoppen op maat van Audinc koop je niet voor even. Ze gaan jarenlang mee. Daarom geven we je altijd minimaal 2 jaar garantie en 100% comfortgarantie. Dat laatste doen we omdat je de oordoppen veel en soms ook langdurig draagt. Dan moet je eigenlijk niet eens voelen dat je ze in hebt.

De pasvormtest

Natuurlijk hebben we daar bij Audinc een oplossing voor: depasvormtest. Zodra je merkt dat je oordoppen niet meer helemaal goed zitten, kom je bij ons langs en passen we de pasvorm voor je aan.

Net als veel andere producten, hebben ook oordoppen soms onderhoud en service nodig. Zo ben je ook altijd welkom om langs te komen om je oordoppen op maat ultrasoon te laten reinigen, zodat ze weer lekker fris aanvoelen.

Soms is er na intensief gebruik een reparatie nodig, bijvoorbeeld bij oordoppen met ingebouwde speakers.
Denk ook dan niet dat je nieuwe oordoppen nodig hebt. Kleine aanpassingen en reparaties voeren we met veel plezier voor je uit. Soms vallen reparaties nog onder de garantie, en anders laten we vooraf altijd weten wat voordeliger is: reparatie of nieuwe oordoppen op maat kopen.

Veel gestelde vragen over oordoppen,
op maat gemaakbrt

Veel gestelde vragen over oordoppen, op maat gemaakt

Als je ze regelmatig in hebt kan er echter ook vuil aan gaan zitten. Je kunt bijvoorbeeld de ultrasoon reiniger gebruiken, al heeft niet iedereen daar de spullen voor. Gelukkig zijn er andere alternatieven die vrijwel net zo goed werken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de oordoppen schoon te maken met warm water en wat zeep. Droog ze vervolgens met keukenpapier. Ook mag je altijd bij ons langskomen voor enkele nieuwe reinigingsdoekjes, die we je gratis mee zullen geven.

Al onze oordoppen leveren we met een handig opbergetui. Heb je de oordoppen niet in? Berg ze dan altijd in het etui op. Dan raak je ze ook niet kwijt.

Dat hangt af van het type oordoppen dat je kiest. De prijzen zijn bij de verschillende oordoppen in ons assortiment terug te vinden.

Dat kan bij onze servicepunten in Amsterdam (Rokin & Sloterdijk), Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Apeldoorn en Zwolle.

Jazeker, kijk daarvoor eens op deze pagina: Op het werk

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop