100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De beste portofoon oortjes beveiliging

Voorbeeld van oortjes beveiliging

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Op zoek naar de beste oortjes beveiliging?

Wij maken op maat gemaakte beveiligings oortjes

Onze portofoon oortjes beveiliging zorgen voor de best mogelijke gehoorbescherming.

Het gemak van portofoon oortjes voor de beveiliging

In de beveiligingsbranche is communicatie tussen werknemers onderling van groot belang. Beveiligers moeten tijdens hun werk makkelijk contact met elkaar en centrales kunnen hebben. Dat is nodig om hun werk goed en vooral ook veilig te doen. 

Maar het beveiligings oortje dat je werknemers nu dragen, beschermt dat hun oren ook tegen harde geluiden? De kans is groot dat het antwoord ‘nee’ is.

Dat is jammer, want beveiligers werken vaak op plekken waar veel geluid is. Denk aan drukke uitgaanscentra, concerten en sportwedstrijden. Dan is een portofoon oortje voor de beveiliging met gehoorbescherming ideaal. Je beveiligers kunnen onderling blijven communiceren én beschermen hun oren tegen gehoorschade.

De gevaren van gehoorschade

De beveiliging is een dynamisch werkveld. De ene keer zet je jouw mensen in tijdens een voetbalwedstrijd, een andere keer tijdens een concert. Ook bij uitgaanscentra, festivals en winkelcentra komen we beveiligers vaak tegen. 

Het zijn allemaal plekken waar de geluidsniveaus snel oplopen. En stel je mensen dagelijks bloot aan meer dan 80 dB? Dan is er al kans op gehoorschade.

Gehoorschade staat in de top 3 van beroepsziektes

Als het om de juiste gehoorbescherming gaat, is er dus nog veel werk te doen. Schade aan het gehoor heeft hele vervelende gevolgen. Er zijn de voor de hand liggende klachten als oorsuizen, een piepgeluid, ruis en doofheid. 

Maar wist je dat veel mensen ook last hebben van vermoeidheid, stress, concentratiestoornissen en een hoge bloeddruk? Soms is dat zo erg dat ze langdurig niet meer kunnen werken.

Portofoon oortjes zijn in de beveiliging een must

Beveiligers moeten tijdens hun werk dus oordoppen én een beveiligings oortje dragen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? 

Met portofoon oortjes voor de beveiliging die tegelijkertijd een gehoorbeschermer zijn. Die staan in verbinding met een communicatiesysteem, waardoor communicatie met collega-beveiligers en centrales mogelijk is. Maar het zijn ook gehoorbeschermers die schadelijke geluidspieken tegenhouden.

De portofoon oortjes zijn veilig dagelijks te gebruiken en laten voldoende omgevingsgeluid door. Dat is voor beveiligers natuurlijk ook een belangrijke voorwaarde. Ze kunnen hun werk namelijk alleen goed doen als ze horen wat er om hen heen gebeurt.

Veilig werken met portofoon oortjes voor de beveiliging

Er is steeds meer aandacht voor gehoorbescherming, maar toch lopen veel werknemers nog dagelijks risico op gehoorschade. Omdat dergelijke schade vaak onomkeerbaar is, moet je er alles aan doen om het te voorkomen. Het voorkomt langdurig leed bij je werknemers. En zonder gehoorschade blijven beveiligers langer inzetbaar.

Bij Audinc hebben we portofoon oortjes voor de beveiliging met gehoorbescherming die we op maat bij je personeel aanmeten. De oortjes zijn snel te leveren en we bieden 100% comfortgarantie. Zodat je medewerkers niet eens merken dat ze de oordoppen in hebben.

Meer weten over portofoon oortjes voor de beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook. Of maak meteen een afspraak voor je personeel om een beveiligings oortje aan te meten.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop