100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

Geen oorpijn met speciale oordoppen voor vuurwerk

Bekijk hier meer informatie over
gehoorbescherming op maat

Het is weer december en dat betekent naast Sinterklaas en Kerst ook dat 2020 niet meer zo ver weg is. Al kunnen we daarvoor eerst nog genieten van oudejaarsavond, wat vaak gepaard gaat met het nodige vuurwerk. Heel mooi allemaal, maar niet erg gezond voor je oren. Gelukkig kun je dit voorkomen met oordoppen voor vuurwerk.

Er zijn veel situaties waarin je het risico loopt om gehoorschade op te lopen, maar in de buurt zijn als er vuurwerk wordt afgestoken staat misschien wel op nummer 1. Je kunt het risico misschien enigszins beperken als je op een afstandje gaat staan, maar soms knallen bepaalde dingen harder dan gedacht. Met name als jij degene bent die verantwoordelijk is voor het afsteken kan het lastig zijn om de harde knallen optimaal te ontwijken. Vandaar dat wij enige vorm van gehoorbescherming van harte kunnen aanbevelen.

Oordoppen voor vuurwerk

Je zou natuurlijk oorkappen op kunnen doen, al ziet dat er een beetje stom uit. Een alternatief is het dragen van oordoppen. Dit valt namelijk nauwelijks op maar geeft wel de nodige bescherming. Als je voor de oordoppen op maat gemaakte oordoppen variant gaat, kun je ook nog eens prima deelnemen aan gesprekken. Het gebruiken van oordoppen voor vuurwerk klinkt wellicht wat overdreven, maar is een erg laagdrempelige manier om oorpijn en gehoorschade met oudjaar te voorkomen. Daarnaast kun je de oordoppen ook in andere situaties gebruiken, zoals in de kroeg of tijdens het werken met machines.

Ondanks dat wij je maar al te graag van op maat gemaakte gehoorbescherming voorzien is het misschien een beetje teveel van het goede om voor één avond oordoppen aan te schaffen. Vandaar dat universele oordopjes (niet op maat gemaakt) in dit geval ook voldoende zijn. Daarbij helpt het ook om binnen te blijven, al is dat natuurlijk een stuk minder gezellig 😉

Mocht jij interesse hebben om komend oud en nieuw geen last te hebben van oorpijn dan ben je bij ons altijd welkom voor vrijblijvend advies. Meer informatie over onze producten is hier te vinden.

ZIE GERELATEERDE BERICHTEN

Hyperacusis: oorzaken, symptomen en de rol van oordoppen bij behandeling

De naam ‘hyperacusis’ klinkt een beetje mysterieus, maar helaas is het voor veel mensen realiteit. [...]
Lees meer >

Waarom de muziek in clubs zo hard staat

Wanneer je regelmatig een festival of club bezoekt, is het je ongetwijfeld opgevallen: het hoge [...]
Lees meer >
Dry Ears oordoppen zwemmen 2

Dry Ears – Muziek tijdens het surfen of zwemmen

Audinc heeft een nieuw product, namelijk ‘Dry Ears’. Hiermee is het mogelijk om tijdens het [...]
Lees meer >
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop