100% custom made Service & kwaliteit 100% Comfort
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort

De beste otoplastieken van Audinc

Ben je op zoek naar een otoplastiek? Dan ben je bij Audinc op de
juiste plek. Wij maken op maat gemaakte oordoppen voor
iedereen en elke situatie.

De beste otoplastieken van Audinc

Ben je op zoek naar een otoplastiek? Dan ben je bij Audinc op de juiste plek. Wij maken op maat gemaakte ordoppen voor iedereen en elke situatie.

Wat zijn otoplastieken?

Otoplastieken zijn oordoppen die op maat gemaakt zijn. Als je otoplastieken laat aanmeten, krijg je dus oordoppen met een unieke pasvorm die perfect op jouw gehoorgang aansluiten. Daarnaast wordt er tijdens het ontwerpen van de oordoppen ook rekening gehouden met je geluidssituatie.
Onze otoplastieken worden speciaal voor jou op maat gemaakt van kwalitatieve materialen.
Het is de best mogelijk gehoorbescherming en ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.
Neem nu contact op en wij gaan jouw otoplastieken aanmeten!

Audinc otoplastieken

Bij Audinc produceren we oordoppen op maat voor particulieren en bedrijven. Het gehoor is één van je vijf zintuigen. Bij Audinc zijn we van mening dat jouw gehoor niet mag beschadigen. Kies jouw otoplastiek!

Harde geluiden

Toch komen veel mensen vrijwel dagelijks in aanraking met harde geluiden. Dit kan al snel negatieve gevolgen hebben voor je gehoor. Als ook jij regelmatig in contact komt met harde geluiden, is het verstandig om je de juiste gehoorbescherming aan te laten meten.

Slapen en zwemmen

Bovendien zijn er ook mensen die gebruik maken van gehoorbescherming tijdens het slapen en tijdens het zwemmen. Bij Audinc hebben we otoplastieken voor iedere sector en iedere beroepsgroep.

Uniek filter

Bij Audinc zijn we gespecialiseerd in otoplastieken. Wij maken jouw oordoppen dus écht geheel op maat. Wij gaan samen met je na welk product het beste is in jouw situatie. Wij willen graag jouw otoplastieken aanmeten.

Wat zijn jouw wensen?

Bij Audinc zijn we gespecialiseerd in otoplastieken. Wij maken jouw oordoppen dus écht geheel op maat. Wij gaan samen met je na welk product het beste is in jouw situatie. Wij willen graag jouw otoplastieken aanmeten.

01

Op maat gemaakt voor elke situatie

Bij Audinc maken we filters voor mensen met allerlei verschillende hobby’s. Zo kunnen we bijvoorbeeld geoptimaliseerde otoplastieken maken voor de motorsport en voor festivals.

02

De beste geluidsfilters

Doordat het geluidsfilter van de otoplastieken specifiek op de activiteiten van de drager worden afgestemd, wordt het gehoor goed beschermd. Zo hoef je bijvoorbeeld geen moment bang te zijn dat je een gehoorbeschadiging oploopt.

03

Levenslange garantie

Laat je een filter maken bij Audinc en kom je er later achter dat je toch graag een ander filter hebt? In dit geval kun je gebruik maken van onze levenslange filteraanpas-garantie.

Omgevingsgeluiden blijf je wel horen

De otoplastieken van Audinc zorgen ervoor dat de drager geen last meer heeft van de geluiden die een bedreiging vormen voor zijn gehoor.

Tijdens het slapen

Uiteraard zijn hier ook enkele uitzonderingen op. Zo kunnen we bijvoorbeeld otoplastieken voor tijdens het slapen produceren waarbij je zo min mogelijk omgevingsgeluiden meer hoort. Vooral als je moeite hebt om in slaap te komen, kan dit een goed idee zijn.

Omgevingsgeluiden hoorbaar

Met onze op maat gemaakte oordoppen blijf je de omgevingsgeluiden wél goed horen. Als festivalganger kun je dus blijven genieten van de muziek. Als je otoplastieken in de bouw gebruikt, blijf jij je collega’s goed verstaan. Daarom zijn otoplastieken veilig en bovendien ook veel prettiger dan reguliere oordoppen.

Tijdens het vliegen

Ook als je regelmatig het vliegtuig neemt, kan het verstandig zijn om oordoppen op maat te laten maken. Door jouw otoplastieken in het vliegtuig te dragen, vermindert de druk op je oren tijdens het opstijgen. Niet iedereen heeft last van druk in zijn oren tijdens het vliegen, maar als je dit wel hebt, kan dit erg pijnlijk zijn. Gelukkig is dit door middel van op maat gemaakte oordoppen eenvoudig te verhelpen. Ook hiervoor kun je bij Audinc terecht.

Pasvormtest

Uit een studie van het Royal College of General Practitioners is gebleken dat de oren van de mens gemiddeld 0,2 millimeter per jaar groeien.

Ook de gehoorgang bestaat deels uit elastisch kraakbeen, waardoor de vorm van je gehoorgang na verloop van tijd kan veranderen.

Ook als je oordoppen van zeer hoge kwaliteit hebt, kan het dus dat de pasvorm ervan na een aantal jaar niet langer meer ideaal is.

Schoonmaken

Voordat we een lektest uitvoeren, worden de otoplastieken ultrasonisch gereinigd. Hierna doe jij je otoplastieken in en bevestigen we hier een dunne luchtslang aan. We bouwen een kleine druk van 5 millibar op in het oor. Dit duurt slechts 5 seconden per oor.

Je voelt hier amper iets van en het testen van de pasvorm is dus geheel pijnloos. Zijn er kleine aanpassingen of reparaties nodig? Dan kunnen we deze direct uitvoeren.

De Audinc lektest

Gemiddeld is dit na vijf jaar het geval. Bij Audinc gaan we graag voor of jouw oordoppen op maat nog de meest ideale pasvorm hebben.
Aangezien dit met het blote oog niet te zien is, maken we hiervoor gebruik van een zogenaamde lektest. Voor al onze oordoppen kan digitaal getest worden of deze nog goed aansluiten op de vorm van je gehoorgang.

Wat klanten over ons zeggen

Onze specialisten komen ook graag langs op de werkvloer

Bij Audinc voorzien we zowel particulieren als bedrijven van otoplastieken. Wil jij als werkgever er zeker van zijn dat het gehoor van je personeel niet beschadigd raakt?

We komen langs

In dit geval kunnen onze specialisten de otoplastieken aanmeten op locatie. Daarnaast kunnen onze specialisten op locatie ook gelijk beoordelen welk dempingsfilter het beste bij de geluidssituatie past.

ARBO

De gehoorbescherming van Audinc voldoet aan alle eisen van de ARBO-wet. Als medewerkers blootgesteld worden aan geluiden van 80 decibel en daarboven, dient de werkgever gehoorbeschermers beschikbaar te stellen.
Als medewerkers dagelijks blootgesteld worden aan 85 decibel en daarboven, is het gedurende de blootstellingsduur ook verplicht om de gehoorbeschermers te dragen. Tevens moet er dan ook een plan van aanpak gemaakt worden. Sinds 21 april 2019 zijn deze regels aangescherpt.
De oordoppen moeten nu zowel bij ingebruikname als om de 2 jaar een lektest krijgen. Wanneer het niet mogelijk is om oordoppen op lekken te testen, dienen deze om de 4 jaar vervangen te worden. Voor alle oordoppen van Audinc geldt dat wij deze digitaal kunnen testen.

Heb je een vraag? Wij helpen je!

Twijfel jij er nog over om oordoppen op maat te laten maken? Of heb jij bepaalde vragen over de diensten van Audinc? Neem dan contact met ons op.
Wij vertellen je graag alles over onze otoplastieken.
Lang niet iedereen heeft een goed gehoor. Tegenwoordig komt men nog veel meer in aanraking met harde geluiden dan vroeger.
Het is daarom een goed idee om maatregelen te nemen om te voorkomen dat jouw gehoor beschadigt. Oordoppen op maat helpen je om permanente gehoorschade te voorkomen.

Schietsport

Slapen

Zwemsport

Portofoon

In-ear Monitoring

Motor

Muziek

Accessories

Schietsport

Slapen

Zwemsport

Portofoon

In-ear Monitoring

Motor

Muziek

Accessories

Afspraak maken voor aanmeting

Maak eenvoudig een afspraak voor een otoplastiek op een van onze locaties
© Copyright Audinc 2024
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop