fbpx
100% custom made
Service & kwaliteit
100% Comfort
Festival oordopjes

De beste oordopjes voor festivals in 2022

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze.

Op maat gemaakt en met een filter naar keuze.

De beste filters hebben een ‘vlakke demping’, wat betekent dat de muziek niet of nauwelijks vervormt. Je oren zijn beschermd tegen schadelijke decibellen en toch gaat dit niet ten koste van de waarneming. Kortom: op een comfortabele maar veilige manier genieten van je festival!

Als festival ganger of muziekliefhebber heb je regelmatig te maken met harde muziek. Hier wil je natuurlijk veilig optimaal kunnen genieten van de muziek. Daarnaast zou het fijn zijn om gewoon met mensen te kunnen praten en niet naar huis te gaan met een hinderlijke piep in je oor. Onze op maat gemaakte oordopjes zijn ideaal om comfortabel te genieten van een festival

Festival oordopjes
van Audinc

Minimaal 2 jaar garantie
100% comfort garantie
Snelle levertijden
Géén verborgen kosten

Onze oordopjes voor festivals

Festival oordopjes op maat

Op een festival heb je al snel te maken met hard geluid. In de meeste gevallen kan dit oplopen tot meer dan 103DB wat al binnen 15 minuten schadelijk kan zijn voor het gehoor. Niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor het dragen van oordopjes op een festival.

Kwaliteit van de muziek

Het meest belangrijke is natuurlijk dat jij kan genieten van de muziek zonder dat deze wordt vervormd door de oordopjes. Dankzij de speciale filters in de oordoppen wordt het geluid gedempt zonder kwaliteit verlies in het geluid. Ideaal om van jouw favoriete muziek te genieten.

Comfortabel in de oren

Dankzij onze op maat gemaakte oordopjes geniet je de hele dag van een festival zonder dat je last krijgt van je oren. Doordat de oordopjes op jouw oren zijn gemaakt ervaar je geen druk in de oren na langdurig gebruik.

Het oog wilt ook wat

Tegenwoordig is het heel normaal om oordoppen te dragen op een festival. Toch snappen we dat het vervelend is als de oordoppen uitsteken of erg opvallen. Door ons plate design steken de oordopjes niet uit. En dankzij een transparante kleur vallen ze ook niet op. Zo sta je nog steeds goed op alle foto’s!

Zie wat onze klanten over ons te zeggen hebben!

Linda van Zandbergen
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Om mijn oren te beschermen voor het festivalseizoen zijn oordoppen op maat key. Op een festival kan ik met vrienden praten en ondertussen genieten van de muziek.

Product: Custom Music
Clara Koenders
5/5
Geschreven op 29 april 2022

Fijn dat de oordoppen van Audinc niet opvallen. Zo kan ik naar een festival gaan, zonder dat iedereen ziet dat ik oordoppen in hebt.

Product: Custom Music
Evert Schalkwijk
5/5
Geschreven op 26 april 2022

Op een festival kan de muziek zo hard zijn dat mijn oren het niet meer aankunnen. Door een vriendin kwam ik bij Audinc terecht. De oordoppen zijn transparant en steken niet uit, wat het dragen ervan fijner is.

Product: Custom Music
Tim Molenaar
5/5
Geschreven op 5 februari 2022

Op advies van mijn arts deze oordopjes gekocht. Zitten lekker en dempt goed. Omgeving is nog steeds duidelijk te verstaan.

Product: Authentic
Jonas
3/5
Geschreven op 29 januari 2022

Oordoppen dempen en doen wat ze moeten doen, e-mails met bevestiging en verzend updates komen in spam binnen.

Product: Custom Music
Nova Schipper
5/5
Geschreven op 18 november 2021

Na een lange tijd standaard oordopjes te hebben gebruikt ben ik erg blij met de overstap naar deze opmaat gemaakte oordopjes. De kwaliteit van de muziek is aanzienlijk beter en me oren doen niet meer zeer na een concert.

Product: Custom Music
Eline Smits
5/5
Geschreven op 16 november 2021

Ik heb vaak last van een ruis in me oren. Harde geluiden doen daarom pijn aan me oren. Dankzij deze onopvallende oortjes kan ik ze op alle momenten in doen wanneer het geluid me te veel wordt.

Product: Authentic
Dirkje Buyvoets
5/5
Geschreven op 8 mei 2021

Zeer goede kwaliteit. levering ging snel en makkelijk. Ik ben een keer langsgekomen voor het aanmeten en ze paste perfect.

Product: Custom Music
André de Jong
5/5
Geschreven op 7 april 2021

Ik zit vaak in gehorige ruimtes die voor veel afleiding zorgen. Dankzij deze oordopjes heb ik minder last van omgevingsgeluiden. Ze zitten lekker ook als je ze voor een langere tijd moet dragen.

Product: Authentic
Monica Eldering
5/5
Geschreven op 17 juni 2020

Ik ga graag naar concerten toe, alleen het nadeel is dat de muziek vaak erg hard staat en ik aan het einde van het concert last krijg van mijn oren. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van met deze muziek oordoppen. Doordat ze op maat gemaakt zijn doen ze ook niet zeer bij langere concerten.

Product: Custom Music
Schrijf zelf een review

Veel gestelde vragen over Festival oordopjes

Hoe worden oordoppen op maat aangemeten & geproduceerd ?

Bekijk onderstaande video.

Hoe lang duurt de aanmeting van festival oordopjes?

De aanmeting van festival oordopjes duurt ongeveer 6 minuten. Voor de complete afspraak plannen we 20 minuten. Tijdens de afspraak kun je vragen stellen, demo’s bekijken en je favoriete kleur uitzoeken.

Hoe maak je de festival oordopjes schoon?

Voor het reinigen van de festival oordopjes hebben we een speciale spray die de silicone van de oordopjes niet aan tast. Het gebruik van zeep wordt afgeraden, omdat dit de siliconen kan aantasten en de festival oordopjes hierdoor ruw kunnen worden.

Hoeveel geluid dempen de filters?

Afhankelijk van het filter dat je kiest kunnen de festival oordopjes tussen de 11 en 29 dB filteren.

Kan ik nog alles goed horen met de festival oordopjes in?

Het filter wat in de festival oordopjes gebruikt wordt vereenvoudigt de communicatie in lawaaierige omgevingen. Communiceren met de oordoppen in zou makkelijker moeten gaan.

Wat als ik een oordop verlies?

Voor €12,- bieden wij een verlies regeling die jou voor een jaar dekt tegen het verlies van je festival oordopjes. Het maken van een nieuwe afdruk is niet nodig. Let op er is wel een eigen risico van €25,-.

Hoe lang gaan de festival oordopjes mee?

Wij bieden minimaal 2 jaar garantie op onze producten. Echter blijkt uit ervaring dat de festival oordopjes vaak langer mee gaan.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact met ons op en wij staan je graag te woord!

Gerelateerde blog artikelen

© Copyright Audinc 2022